Volgende maand 1 Oktober een prachtige bokaal rit , schrijf u in !

Beste allemaal , de laatste kans om nog punten en een bokaal te scoren. En daarnaast nog te genieten van een prachtige rit .
Helaas kon deze rit vorig jaar niet doorgaan wegens te weining belangstelling. 
Momenteel slechts 3 inschrijvingen , dus geef regio-mnidden even een duwtje in de rug en doe mee !

Gr Giso, Gilios en Roel 
Regio midden 

De Witte wieven rit

In oktober, november en in de winter zijn de nachten lang en staat de zon overdag laag aan de hemel. De zon heeft dan te weinig kracht, waardoor mist moeilijk oplost en soms heel lang kan blijven hangen.

Witte wieven bokaalrit wordt verplaatst naar 13 November 2022

Beste leden ,
Ivm te weinig inschrijvingen zal de Witte wieven bokaalrit van 1 oktober 2022 verplaatst worden naar Zondag 13 November 2022.
Same time , same place 

Hopelijk dan met het voldoende aantal inschrijvingen .

Gr Giso en Roel 

 

Avondrit Witte Wieven

Beste Triumph- en oldtimer liefhebbers,
 
We gaan een gave route rijden met deze keer het thema: MIST
 
In oktober, november en in de winter zijn de nachten lang en staat de zon overdag laag aan de hemel. De zon heeft dan te weinig kracht, waardoor mist moeilijk oplost en soms heel lang kan blijven hangen.

Triumph 40 jaar Jubileum rit

In het kader van het  destijds 40 jarig jubileum van Club Triumph Holland organiseeerde regio CTH Midden een autorit door de mooie omgeving van de Veluwe, zowel met en zonder competitie-element. Als regio coördinator had ik de taak gekregen om deze Jubileum rit te mogen organiseren. Het is mijn eerste rit die ik zelf heb mogen samenstellen. Ik hoop dat jullie de rit mooi vinden en dat de zon vandaag volop mag schijnen ! We zullen een route rijden van ongeveer 95 km door de regio van de Noord Veluwe.

Betuwe Route 2021

Welkom bij de Betuwe Route van 2021. START: McDonalds, Cuneraweg 13, 4051 CE, Ochten.

Deze rit van 80 kilometer kan iedereen zelf rijden. Onderweg komen we langs een pannenkoekenrestaurant, kijk vooraf even of dat wel open is, of alleen afhalen: https://www.pannekoekenbakker.nl/vestigingen/slijk-ewijk
Van de McDonalds Ochten naar het pannenkoekenrestaurant is het ruim een half uur rijden.

Verderop, na anderhalf uur is er een gelegenheid voor koffie en lunch.

Betuwe Route recreatieve rit

Welkom bij de Betuwe Route van 2021. START: McDonalds, Cuneraweg 13, 4051 CE, Ochten. Deze rit van 80 kilometer kan iedereen zelf rijden. Onderweg komen we langs een pannenkoekenrestaurant, kijk vooraf even of dat wel open is, of alleen afhalen: https://www.pannekoekenbakker.nl/vestigingen/slijk-ewijk Van de McDonalds Ochten naar het pannenkoekenrestaurant is het ruim een half uur rijden. Verderop, na anderhalf uur is er een gelegenheid voor koffie en lunch.

Autumn Spirit 2021

Beste Triumph- en oldtimer liefhebbers,