ALGEMENE LEDEN VERGADERING CTH 9 oktober

Uitnodiging Algemene  Leden Vergadering  2021 Club Triumph Holland
De keuze is dit jaar gevallen op een fysieke bijeenkomst in het Kerkgebouw ‘De Brug’ in Amersfoort, waarbij we onderling voldoende ruimte kunnen houden. We hebben ook gekozen voor een eenvoudige bijeenkomst, zonder uitje en zonder lunch vooraf. 
We hopen dit volgend jaar weer ruimschoots goed te kunnen maken.
 
In verband met de organisatie stellen we het op prijs indien u zich aanmeldt, dan wel afmeld.

De Woeste Noord Wester

De Woeste Noordwester biedt natuurlijk wat u er al jaren van gewend bent. Mooie routes over meanderende dijkweggetjes en strakke polderwegen door het fraaie Noord-Hollandse landschap. Het wedstrijdgebied ligt dit jaar ten westen van Hoorn en tussen de start en finishlocatie liggen de prachtigste wegen waar het prima rijden is. Hiervoor zal een scala aan kaartleessystemen aanwezig zijn om de kilometers vloeiend af te leggen. U mag dus rekenen op een uitgebalanceerde rit met voldoende uitdaging!

CTH Jubileumreis afgelast

Na een periode van meerdere maanden waarin we het nieuws wekelijks hebben gevolgd over de reismogelijkheden naar onze bestemming in de UK, hebben we met Buro Scanbrit moeten besluiten dat de jubileumreis helaas niet kan doorgaan. Er bestaan op dit moment nog teveel belemmeringen voor reizigers, waarvan het niet duidelijk is of en hoe die de komende weken zullen worden versoepeld.

Dorpen en dijkenrit - Noordhoek (NB)

Op zondag 5 september 2021 organiseren wij wederom de “Dorpen- en Dijkenrit”. Helaas is deze oldtimerrit in 2020 niet doorgegaan vanwege de coronamaatregelen, maar wij hopen dit jaar onze vaste en nieuwe deelnemers weer te mogen ontvangen. Wij kijken ernaar uit om dit leuke evenement weer te organiseren.

TR4 ANNIVERSARY/MICHELOTTI DAY op zondag 1 augustus 2021

In augustus 1961 werd een nieuw model TR in productie genomen, de TR4.
Dat is dus precies 60 jaar geleden. Een jubileum dat we moeten ‘vieren’!

En dat doen we met de " TR4 ANNIVERSARY/MICHELOTTI DAY"  op zondag 1 augustus 2021

Inschrijfperiode: donderdag 10 juni 2021 t/m zondag 25 juli 2021