Foto impressie Eelde

Eelde Classics

De CTH was op 25 en 26 november ook weer aanwezig met een stand op de Eelde Classics beurs. De Flowerdome hallen stonden vol oldtimers waaronder natuurlijk diverse Triumphs. De stand kon zich verheugen op veel bezoekers en leden. Annemieke heeft weer een schitterende foto impressie gemaakt van de beurs.

CTH stand op Eelde Classics

CTH aanwezig op Eelde Classics - 25 & 26 November 2023

19e Nacht van het Oosten: inschrijving geopend!

Zie de evenementenpagina voor aanvullende informatie en om in te schrijven.

19e Nacht van het Oosten

Er lijkt geen einde aan te komen: The darkness continues!
Ook in 2024 staat de “NvhO” weer op het programma. 
Start en finish zijn op een geheel nieuwe locatie. Althans nieuw voor de NvhO.
Een kleine breuk met een traditie, omdat we niet bij een “Chinees” (lees: Oosters restaurant) vertrekken en terugkomen. Maarrrrrr….
In het meer traditionele Hof van Colmschate in Deventer zal WEL een Oosters buffet geserveerd worden, zodat de Nacht van het Oosten zijn bijnaam “The Chinese Rally” niet teveel geweld aangedaan wordt.

Foto impressie BCCD

British Car Club Day

Zondag 22 oktober j.l. is weer de British Car Club Day in Houten gehouden. Deze werd voor de vijfde keer georganiseerd door 22 autoclubs, met de Engelse auto hoog in het vaandel, in de EXPO Hallen te Houten. 

Nog 1 te gaan ...

Nog één Triumph Tribune en dan is de magische grens van 300 Triumph Tribunes bereikt!
Begin november zal TT 299 weer in de bus vallen. Wat is er te verwachten in deze november-december uitgave:

Bokaalritten einduitslag 2023

Bijgaand de eindstand van de bokaalritten.
Tot op het laatste moment bleef het spannend wie uiteindelijk de winnaar zou worden. De equipe Kees van Beijmerwerdt of Remo Frediks zijn equipe?
Na de Witte Wieven Rit gewonnen door Kees, bleef Remo uiteindelijk door zijn vierde plaats in deze bokaalrit met een punt leider in het klassement. De beide teams ontliepen elkaar niet veel. Doorslag gevend was de winst van Remo bij de Nacht van het Oosten waardoor Remo 12 punten scoorde.