Triumph Najaarsrit

In samenwerking met de TR Club Holland organiseren wij voor de 2e keer de ‘Triumph Najaarsrit’.  Maar natuurlijk zijn ook de Spitfire en de Stag leden van harte welkom. We hebben immers allemaal dezelfde passie voor onze Triumph.
 

International Fly-In – Balen

UPDATE:
We willen samenkomen op de carpoolplaats bij MacDonalds Eindhoven aan de N2 afslag 30a. Daar vanaf 10 uur verzamelen en om 10.30 uur vertrekken.  Kunnen we nog een koffietje scoren vooraf ☕

https://g.co/kgs/3c9jSW8

8e Crocus Rally

We verrijden dit jaar voor de 8e maal in successie deze bokaalrit. Nadat we meerdere jaren vanuit Brabant zijn vertrokken hebben we ditmaal de bakens verzet naar Midden Limburg, in het oosten van onze regio. Leuk om ook daar eens de binnenwegen te kunnen opzoeken. We starten - en finishen – de bokaalrit bij Restaurant (en mini camping) De Toerist in Weert om van daaruit het gebied van ‘de Maasplassen’ te gaan doorkruisen. Het plassengebied tussen Thorn en Roermond vormt een 15 km² groot aaneengesloten recreatiegebied.

Triumph Sleuteldag

Net als in de afgelopen jaren wordt weer een gezellige meeting gehouden in en rond de garage van Theo Ouborg op de Lijsterlaan 4 in Zaltbommel. Vanaf 10.00 uur tot circa 15.00 uur kun je terecht voor technische support voor jouw Triumph. Zodat wanneer het seizoen start jouw Triumph weer in orde is en je de hele lente, zomer en herfst weer veilig op weg kunt. Reis dus af naar Zaltbommel, redelijk in het midden van het land vlakbij de kruising van de A2 en de A15.

Triumph Najaarsrit

Beste Triumph liefhebbers,

In samenspraak met ons en de coördinator van de regio Brabant van TRCH (Hans van Mensvoort) heeft Jaap Sanders nog een gezellige ‘Triumph najaarsrit’ opgezet om dit jubileumjaar met onze oldtimer af te sluiten.

Dorpen en Dijkenrit

Traditiegetrouw organiseren de heren Kees Verwater en Ad Tolenaars op de eerste zondag in september (1 september dus) in West-Brabant de Dorpen- en Dijkenrit. Deze oldtimerrit is inmiddels een bekend evenement in Noordhoek. Vanaf 10.00 uur kunnen de deelnemers zich inschrijven bij café de Kroon. Het inschrijfgeld bedraagt dit jaar € 14,00 per equipe. Er kan alleen contant, bij voorkeur gepast, betaald worden bij inschrijving. Rond 11.00 uur zullen de oldtimers vertrekken.

LTV NACHTRIT

Op zaterdag 28 oktober 2023 wordt de LTV-Nachtrit georganiseerd in Regio Zuid. Voorheen bekend als de traditionele ‘Nachtrit van het Zuiden’, georganiseerd door René Claessens (†). Na zijn overlijden in 2017 is een vaste kern toen verdergegaan onder de naam LTV, Limburgse Triumph Vrienden, geen officiële verenging.  En ook dit jaar staat er weer een nachtrit (eigenlijk avondrit) op het programma. Het is de 34e keer dat deze wordt gereden met elke keer weer een hoog aantal deelnemers. Iedereen kan deelnemen die een oldtimer/classic heeft.

Sleuteldag Regio-Zuid

Op 29 april was er weer de CTH sleuteldag bij Theo Ouborg, georganiseerd door Regio-Zuid.

Er was een mooie opkomt met diverse Triumphs.

De catering was perfect verzorgt met koffie, lekkere koeken, frisdrank en een broodje kroket bij de lunch (voor eigen rekening).

Technische meeting&Taxatie

Op zaterdag 14 oktober zijn we te gast bij Autobedrijf Damen en Kroes aan de Schouwrooij 14 te Boxtel. De Technische meeting wordt net als in 2022 weer een taxatiecombi met clubtaxateur Jos Jurriens. Dat was vorig jaar een groot succes, zodat we het concept hebben gehandhaafd. Wat wel nieuw is dat we deze dag voor het eerst samen organiseren met de afdeling Noord Brabant van onze zusterclub TR Club Holland. 

Technische meeting

Net als in de afgelopen jaren wordt weer een technische meeting gehouden in de garage van Theo Ouborg op de Lijsterlaan 4 in Zaltbommel. Vanaf 10.00 uur tot circa 15.00 uur kun je terecht voor technische support voor jouw Triumph. Want als het seizoen opstart willen we allemaal dat onze Triumph weer in orde is, mogelijk zelfs nog met een frisse APK zodat we de hele lente, zomer en herfst weer veilig op weg kunnen. Hopelijk kunnen wij als Regio Zuid daar een steentje aan bijdragen. Reis dus af naar Zaltbommel, redelijk in het midden van het land vlakbij de kruising van de A2 en de A15.