Technische meeting & Taxatiedag

Op zaterdag 14 oktober zijn we te gast bij Autobedrijf Damen en Kroes aan de Schouwrooij 14 te Boxtel. De Technische meeting wordt net als in 2022 weer een taxatiecombi met clubtaxateur Jos Jurriens. Dat was vorig jaar een groot succes, zodat we het concept hebben gehandhaafd. Wat wel nieuw is dat we deze dag voor het eerst samen organiseren met de afdeling Noord Brabant van onze zusterclub TR Club Holland. 

Technische meeting

Net als in de afgelopen jaren wordt weer een technische meeting gehouden in de garage van Theo Ouborg op de Lijsterlaan 4 in Zaltbommel. Vanaf 10.00 uur tot circa 15.00 uur kun je terecht voor technische support voor jouw Triumph. Want als het seizoen opstart willen we allemaal dat onze Triumph weer in orde is, mogelijk zelfs nog met een frisse APK zodat we de hele lente, zomer en herfst weer veilig op weg kunnen. Hopelijk kunnen wij als Regio Zuid daar een steentje aan bijdragen. Reis dus af naar Zaltbommel, redelijk in het midden van het land vlakbij de kruising van de A2 en de A15.

TRBR - Triumph Brabant Rit

De ‘Triumph Brabant Rit’, de TRBR, is een tourrit voor klassieke Triumph’s op basis van diverse kaartleessystemen zoals die gebruikt worden bij klassieke ritten en rally’s. De rit is speciaal opgezet voor de ‘beginnende’ equipes en voor equipes die samen weer eens een beetje willen ‘oefenen’. Maar zeker ook om gewoon met elkaar een mooie, leuke rit te rijden. Het is geen race, geen moeilijke rally maar een rit op basis van eenvoudige instructies in een compleet routeboek. 

Niet te moeilijk, voor iedereen te doen.

Dorpen en Dijkenrit

Dit jaar is de 12e editie van de Dorpen en Dijkenrit op zondag 4 September 2022. Afgelopen jaar hebben we tussen de Corona golven door toch nog de 11e editie kunnen rijden! Door de regelgeving die er heerste was dit toch anders dan andere jaren. Maar ondanks de beperkingen was het weer super gezellig.
 

Technische Meeting

Snak jij en jouw Triumph ook zo naar het voorjaar? Kom dan tijdig uit jouw winterslaap! Voor de 3e maal in successie een technische meeting worden gehouden in de dubbele garage van Theo Ouborg op de Lijsterlaan 4 in Zaltbommel. Vanaf 10.00 uur tot circa 15.00 uur, tijd om alles weer eens na te kijken…
 

Bokaalrit 'Crocus Rally'

Na een bijzondere zomereditie in 2021 vallen we weer terug op een traditionele voorjaarsrit, die niet voor niets de “Crocus Rally” heet. Dit jaar wordt ie dan voor de zesde maal verreden en voor de derde maal in successie uitgezet door het team Frits Majoie – Jeroen Timmer. De rit wordt als een leuke bokaalrit in bol-pijl (tourklasse) aangeboden, maar is ook te rijden in de eenvoudigste modus (recreatieklasse). Voor elk wat wils dus!
 

Kempen Rit

Om een indruk te krijgen van deze rit, kun je het beste de ‘kaart Kempenrit 2021’ op pagina 2 van de bijlage even bekijken.

De rit gaat – niet verrassend – door de Kempen nabij Eindhoven. De rit heeft een start en een finish bij ‘Schippers Stop’ in Veldhoven, maar kan evengoed op elk gewenst routepunt (zichtbaar op de kaart) worden gestart of verlaten. Dat is geheel aan jezelf. De gehele rit heeft een lengte van zo’n 125 kilometer.

Reprise - Crocus Rally editie 2019

Voor diegene die in 2019 niet hebben deelgenomen, hierbij de gelegenheid nog eens mooi het Brabantse Land te doorkruisen. Of gewoon nog een keertje lekker genieten, zonder de scoringsdruk van de bokaalcompetitie. Hier kun je de bokaalrit van 2019 downloaden met een lengte van plm. 148 kilometer in Midden Brabant.

Bossche Bollen Rit

Welkom bij de Bossche Bollen rit met een lengte van plm. 70 kilometer rondom ‘s-Hertogenbosch. De rit start en brengt je ook weer terug bij het Conferentiehotel De Ruwenberg te Sint-Michielsgestel.

Deze rit kan iedereen zelf rijden op basis van bolletje-pijltje, maar ook door de richtingen en aanwijzingen te volgen. In beide gevallen zijn ook de straatnamen vermeld. Kortom, een échte recreatierit! En onderweg zul je voldoende gelegenheden passeren om de plaatselijke lekkernij ‘de Bossche Bol’ te nuttigen.

Zuiderzon Bokaalrit - Regio Zuid

Hierbij een update van de Zuiderzon Bokaalrit, die in plaats van de Crocus Rally wordt georganiseerd. Hoewel we de laatste weken bij de corona-maatregelen de nodige veranderingen hebben gezien, lijkt het er toch op dat we een acceptabele bijeenkomst kunnen gaan organiseren. Met zelfs terrasbezoek bij start, lunch en finish. En dat is wel eens anders geweest de laatste jaar. Dus voor ons de hoogste tijd om de bokaalrit definitief te gaan voorbereiden!