Alt
Sunday, 28 July, 2024 - 10:30
Organisator: Fly-In & Oldtimers
Lokatie: Vliegveld Keiheuvel, Balen - België
Lokatie adres: Licht Vliegwezenlaan 8, 2490 Balen (B)
Regio: Regio-Zuid
Kosten leden: €0.00
Kosten niet-leden: €0.00
Per persoon per equipe: Persoon

International Fly-In – Balen

UPDATE:
We willen samenkomen op de carpoolplaats bij MacDonalds Eindhoven aan de N2 afslag 30a. Daar vanaf 10 uur verzamelen en om 10.30 uur vertrekken.  Kunnen we nog een koffietje scoren vooraf ☕

https://g.co/kgs/3c9jSW8

We rijden dan via de N2 en N69 richting Belgische grens. Zullen ook ter hoogte van Valkenswaard nog enkele equipes oppikken.
______________________________________________
Een geheel nieuw evenement op onze agenda is de International Fly-In met Oldtimers op 27 & 28 Juli 2024. Het belooft een unieke en schitterende mix van auto’s, brommers, motoren en scooters te worden met de vliegtuigen en de sfeer op het mooie vliegveld Keiheuvel in Balen (België), net over de grens bij Eindhoven.

We willen in clubverband dit evenement op zondag 28 juli gaan aandoen, met een gezamenlijk vertrek rond 10.30 uur vanuit de regio Eindhoven. Naar Balen (B) is het dan nog zo’n 40 kilometer. Deelname is gratis voor oldtimers (+25 jaar). Hoewel vooraf inschrijven voor het evenement niet noodzakelijk is, vragen we je wel om aan te geven of je deel gaat uitmaken van de gezamenlijke rit er naar toe.

De organisatie belooft ons dat er voor voldoende animatie wordt gezorgd:

·        Mogelijkheid tot initiatievluchten, (zowel met helikopter als vliegtuigen)

·        Standhouders

·        Kinderanimatie

·        Allerlei demonstraties

·        Een toeristische uitstap op of rond het vliegveld, meer info aan de info standen verkrijgbaar.

·        Drank- en eetstandjes verspreid over het terrein

En wil je overnachten? Dan kan dit op de GT Camping, op loopafstand www.gtkeiheuvel.be Of in regionale Hotels en B&B. Gps-gegevens: Licht Vliegwezenlaan 8, 2490 Balen, Volg in de buurt de aangegeven pijlen met Oldtimer.