Author: regio-zuid
Alt
Nieuwscategorie: Landelijk
Nieuwskenmerk: Evenement
BEAULIEU INTERNATIONAL AUTOJUMBLE - 2 t/m 6 SEPTEMBER 2021

Alle leden weten inmiddels wel dat de CTH dit jaar 45 jaar bestaat en dat CTH een Jubileum trip organiseert naar Engeland. 45 jaar bestaat de CTH, dus we zetten in op 45 Triumph’s, die meedoen aan deze trip en dat komt neer op 90 personen, schatten we zo in. We gaan naar Beaulieu toe, het top uitje al sinds de begin jaren ‘80. 
 
Beaulieu is voor zover bekend de grootste Autojumble in Europa. Bekend is Lord Montagu of Beaulieu. Zelfs voor de klassieke autoliefhebbers HET TOP moment om je slag te slaan en de broodnodige onderdelen te vinden om je Triumph goed en veilig op de weg te houden. Kortom een ‘must’ zou je zeggen voor ons als liefhebbers.
 
Maar Beaulieu is meer: buiten het enorme aantal van werkelijk honderden stands, een rommelmarkt met kraampjes, gewone stands en alle andere zooi die je er kan vinden, heeft het een geweldige sfeer en geeft het ook verbroedering. Zeker als je samen met je partner of bekenden tussen deze eindeloze rij met kramen doorloopt op zoek naar juist dat ene ding wat je al jaren zoekt. Er wordt beweerd dat als je het hier niet vind, het er niet meer is.
 
Nu we met onze Triumphs in Beaulieu aankomen is er een besloten parkeerplaats waar we onze auto's kunnen parkeren. Geen moeite is ons te veel om het jullie naar de zin te maken ;-) Zowel het parkeren ‘on site’ als de entree voor elke equipe maakt deel uit van de reissom. 
 
Kijk ook eens op de website van www.beaulieu.co.uk en kijk eens wat er allemaal te doen is. Er is zoveel te doen dat een enkel weekend waarschijnlijk niet genoeg zal zijn, maar dat maakt het voor herhaling vatbaar, hebben we vaak al zelf ondervonden. Beaulieu is erkend als: “destination that adopted the Safe Travels health and Hygiene global protocols”. Dus over onze  veiligheid word ook daar gewaakt.

Niet onbelangrijk, maar laten we hopen dat tegen september alle problemen over zijn. Goed te weten dat Buro Britain is aangesloten bij de ANVR en dat we als leden daardoor een garantstelling hebben.

Inschrijven voor de jubileumreis kan op https://www.triumph.nl/nl/content/jubileumreis-45-jaar-club-triumph-holland