CTH Jubileumreis afgelast

Na een periode van meerdere maanden waarin we het nieuws wekelijks hebben gevolgd over de reismogelijkheden naar onze bestemming in de UK, hebben we met Buro Scanbrit moeten besluiten dat de jubileumreis helaas niet kan doorgaan. Er bestaan op dit moment nog teveel belemmeringen voor reizigers, waarvan het niet duidelijk is of en hoe die de komende weken zullen worden versoepeld.

TR4 ANNIVERSARY/MICHELOTTI DAY op zondag 1 augustus 2021

In augustus 1961 werd een nieuw model TR in productie genomen, de TR4.
Dat is dus precies 60 jaar geleden. Een jubileum dat we moeten ‘vieren’!

En dat doen we met de " TR4 ANNIVERSARY/MICHELOTTI DAY"  op zondag 1 augustus 2021

Inschrijfperiode: donderdag 10 juni 2021 t/m zondag 25 juli 2021

Betuwe Route van 2021

Welkom bij de Betuwe Route van 2021. START: McDonalds, Cuneraweg 13, 4051 CE, Ochten. Deze rit van 80 kilometer kan iedereen zelf rijden. Onderweg komen we langs een pannenkoekenrestaurant, kijk vooraf even of dat wel open is, of alleen afhalen: https://www.pannekoekenbakker.nl/vestigingen/slijk-ewijk Van de McDonalds Ochten naar het pannenkoekenrestaurant is het ruim een half uur rijden. Verderop, na anderhalf uur is er een gelegenheid voor koffie en lunch.

Update JUBILEUMREIS

Alle leden weten inmiddels wel dat de CTH dit jaar 45 jaar bestaat en dat CTH een Jubileum trip organiseert naar Engeland. 45 jaar bestaat de CTH, dus we zetten in op 45 Triumph’s, die meedoen aan deze trip en dat komt neer op 90 personen, schatten we zo in. We gaan naar Beaulieu toe, het top uitje al sinds de begin jaren ‘80. 
 

Individuele toerrit omgeving Zutphen, recreatierit

Laagdrempelige toerrit, die op een willekeurige en zelf te kiezen datum gereden kan worden op individuele wijze of met een groep (mits toegestaan!). Hierin zitten geen puzzelelementen of routecontroles, het is gewoon een lekkere toerrit.
De routebeschrijving is Bolletje-Pijltje waarbij alle straatnamen zijn aangegeven. Verdwalen lukt niet.

Startlocatie: Pannenkoekenboerderij De Reuvershoeve te Brummen
Rit gaat door omgeving van Zutphen, lengte ca 120 km.

Download de routebeschrijving en ga de rit individueel rijden.

Update JUBILEUMREIS

In de voorbije weken is er helaas nog niet echt veel meer duidelijk geworden over de haalbaarheid van onze voorgenomen jubileumreis, maar tot die tijd dagdromen kan niemand ons verbieden. En de optimisten onder ons hebben zich al voor de reis aangemeld. De eerste 15 inschrijvingen zijn al genoteerd! Overigens is dat redelijk safe, want als we het hele plan vanwege corona moeten afblazen, zullen alle verrichte betalingen volledig aan de deelnemers worden terug gestort. De reis is namelijk bij Buro Scanbrit onder ANVR voorwaarden geboekt. Dus dat is geen reden om terughoudend te zijn. 

JUBILEUMREIS 45 JAAR CTH

In 2016 hebben we bij het 40-jarig jubileum een reis naar Engeland georganiseerd, die door de deelnemende leden zeer werd gewaardeerd. In de afgelopen jaren is ons meerdere malen gevraagd naar een opvolger, die kon voor menigeen niet vroeg genoeg komen. Dus het idee is al maanden geleden ontstaan om maar weer eens een UK-reis te gaan organiseren.

Nieuwe website

Nieuwe website is in de lucht.!

Alle gebruiker-gegevens zijn overgenomen zoals account en wachtwoord. Mochten er problemen zijn, stuur dan even een bericht naar webmaster@triumph.nl