Doesburg Bevrijdingstour

Lionsclub Doesburg Bevrijdingstoer

Op zondag 5 mei 2024 houdt Lionsclub Doesburg voor de derde keer een toerrit voor Classics, Sports en hobby auto's.
Ditmaal in de vorm van een Bevrijdingstour door Oost-Nederland. Lt.generaal b.d. Mart de Kruif zal op een aantal plekken historische toelichting geven.
 
De opbrengst van de dag gaat naar de lokale Voedselbank.
Meer informatie is in de flyer bij dit bericht te vinden.

Inter-club weekend

In het weekend van 28 t/m 30 juni wordt het Inter-club International Weekend gehouden in Malvern, Engeland (Worcesterhire). Alle liefhebbers van Engelse automobielen en alle Engelse merk clubs, waaronder Club Triumph Holland, zijn van harte uitgenodigd om aan dit internationale evenement deel te nemen.

Eifel Roadtrip

Inschrijving geopend - 15 t/m 18 september 2024 – Eifel Roadtrip

De CTH kan bij de “Tour des Ardennes” (TdA) de periode van 15 tot en met 18 september vastleggen om toertochten te maken door de Duitse Eifel en het Moezeldal, op slechts 3,5 uur rijden van Midden Nederland.

Foto impressie Baarn

In het weekend van 26 en 27 augustus werd 100 Triumph gevierd. De vier Triumph clubs de Triumph Spitfire Club, de Stag Club Nederland, de TR Club Holland en natuurlijk de Club Triumph Holland hadden de handen in elkaar geslagen en gezamelijk een mooi programma neergezet. Naast de diverse standjes met verschillende waren (onderdelen ontbraken natuurlijk niet) waren er onder meer films te bekijken, workshops te volgen en twee toerritten te rijden in de omgeving van Baarn.

Tour des Ardennes

Welkom bij “TOUR DES ARDENNES 2023".
Inschrijven uiterlijk maandag 17 juli 2023.

In samenspraak met CTH Regio West (regio-west@triumph.nl) wordt, door Adrie de Groot, van zondag 17 september t/m woensdag 20 september "Tour des Ardennes" gehouden speciaal voor CTH leden.

100 jaar Triumph

100 jaar Triumph

                                                        
1923  -  2023, 100 jaar Triumph, 26 & 27 augustus 2023

Herald Register

HERALD REGISTER

Sinds het najaar van vorig jaar heb ik mailcontact met het nieuwe clublid Ron den Hertog (2022-3470) uit Amersfoort. Hij is trotse bezitter van een van origine Franse 13/60 en benaderde mij wegens een technisch probleem. Korte tijd later stond er een leuk verhaal over zijn Herald op de website van Octane, waar onze oud hoofdredacteur Ton Roks, de scepter zwaait. De achterbuurman van Ron, de heer Frank Goedhart (redacteur social media van Octane), heeft het geschreven en hieronder integraal zijn verhaal over de 13/60 Britt:

Foto-impressie Engeland reis

De CTH jubilieum reis naar Beaulieu was een groot succes. Vijf dagen lang kon er genoten worden van het prachtige Engelse landschap. Rene Hustinx en Theo Ouborg hadden een prachtige rondrit door Engeland uitgezet, met als hoogtepunt een bezoek aan de auto jumble in Beaulieu. In deze 5 dagen is er gemiddeld zo'n 1.400-1.500 kilometer gereden door 18 equipes, zonder problemen. Dit bewijst maar weer dat ook Triumphs van 50 jaar of ouder betrouwbaar kunnen zijn. Het deelnemersveld bestond o.a. uit Triumph Stags, Spitfires, GT6, 2500PI, TR4s, TR3, TR250 en TR7s