Foto impressie Autojumble

Dit jaar is voor de 25ste keer de British Autojumble in Waalwijk gehouden. Dankzij het prachtige weer werd dit evenement voor alle Engelse auto's druk bezocht. Handelaren en liefhebbers boden diverse autoonderdelen en andere zaken aan. De CTH stond er ook met de clubstand. Annemieke en Geert Paul hebben een fotoverslag gemaakt.

Triumph Tribune

De periode van warm zomers weer is gelukkig weer aangebroken. Mocht u even willen bijkomen in de luwte, dan is het een mooi moment om de TT erbij te pakken.
De nieuwe Triumph Tribune nummer 303 zal naar verwachting begin juli op de mat vallen.
In dit nummer onder meer: 

Triumph Tribune 302

Het voorjaar gaat richting het begin van de zomer, al zou je dat niet zeggen met het regenachtige en soms koude weer. Wanneer we niet in onze Triumphs kunnen rijden door slecht weer, dan is er in ieder geval nog de Triumph Tribune om te lezen. Het nieuwste nummer ligt begin mei weer op de deurmat (voor de niet digitale leden) of is via de website te lezen.
Nummer 302 bevat ondermeer het volgende:

Drentherit

Regio Noord
Op zondag 9 juni organiseert Regio Noord de Drentherit en gaan we van het mooie Drenths landschap genieten. De rit gaat door midden Drenthe met veel natuur.
Onderweg zijn er mogelijkheden om een terras te bezoeken.

De start- en finishlocatie is bij Het Witte Huis Schipborgweg 7 9483 FH Zeegse.

Cars & Coffee 25 mei

Cars & Coffee streekmarkt Rijssen op zaterdag 25 mei
 
Zin in een gezellig dagje uit in het Oosten van het land? Kom dan naar Rijssen.

Foto impressie ALV

De jaarlijkse CTH Algemene Leden Vergadering was dit jaar in Regio Oost. In de ochtend kon een bezoek worden gebracht aan S2 Classic Cars in Hengelo. 's Middags werd de ALV gehouden in 'het Wapen van Delden' te Delden, voorafgegaan door een lunch. De ALV was druk bezocht. Tijdens de ALV werden diverse vrijwilligers in het zonnetje gezet. Ook kregen een aantal leden een speldje vanwege hun langdurig lidmaatschap (o.a. 25 jaar) van de club.

Koffieklets regio Noord

Zondag 3 maart had regio Noord een gezellig koffieklets in Assen. Veel aandacht ging natuurlijk uit naar de Triumphs waarmee de leden de koffieklets bezochten.
Annemieke was erbij en heeft de koffieklets op de gevoelige plaat vastgelegd.