Triumph Tribune 290

De nieuwe Triumph Tribune valt begin mei weer op de mat!
In nummer 290 zijn ondermeer de volgende artikelen te vinden:

CTH jubileum weekend

CTH jubileum weekend Weerribben Paasloo

 
collage.jpg

Triumph Tribune 289

Triumph Tribune 289

Een dezer dagen zal de nieuwe Triumph Tribune weer op de mat vallen. In deze Triumph Tribune onder meer:

Synthetische brandstof

Op initiatief van de FEHAC trekken oldtimerfederaties samen op bij testen van synthetische brandstof.

FEHAC, de Federatie van Historische Automobiel- en Motorfiets Clubs, heeft zich aangesloten bij internationale initiatieven om in de eerste helft van 2022 E-fuel te testen voor gebruik in Mobiel Erfgoed. Dit is de uitkomst van een overleg in de Legislation Commission van de internationale Federatie FIVA.

Zowel Frankrijk (FFVE), Duitsland (ADAC) als Oostenrijk (ÖMVV) hebben concrete plannen om de eerste helft van 2022 daarmee testen uit te voeren.

TR7-8 register

TR7-8 register

Toen ik onlangs mijn archief wat aan het opschonen was kwam ik de map weer tegen met SERVICE  INFORMATIONS van Leyland. Informatie voor de dealers bestaande uit onder meer klachten van klanten, als garantie uit te voeren reparaties, modificaties enzovoort.
 

Triumph Tribune nr 288

2022 begint al goed met de nieuwe Triumph Tribune nr 288. In dit nummer onder meer:

Michelotti-tentoonstelling verlengd

Op 6 oktober 2021 was het precies 100 jaar geleden dat de Italiaanse auto-ontwerper Giovanni Michelotti werd geboren. Het DAF Museum in Eindhoven heeft daarom de tentoonstelling ‘100 Jaar Michelotti’ geopend. Bijzonder detail: voor het eerst in het bestaan van het museum zijn daar dan niet alleen DAF’s te zien, maar ook wagens van andere automerken. Zo staan er maar liefst zeven verschillende types van ons mooie merk, allen privé bezit van CTH leden.

CTH ritten programma 2021

De coronacrisis heeft veel teweeg gebracht. Daardoor konden in 2020 en ook dit jaar meerdere evenementen en ritten niet doorgaan. En dat willen we juist zo graag: met onze Triumph  (georganiseerde) ritten rijden en het liefst vooraf en naderhand samenkomen om elkaar te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen.