Alt
Sunday, 22 August, 2021 - 12:00
Organisator: CTH regio zuid
Lokatie: Valkenswaard
Lokatie adres: Uitspanning 't Oude Wandelpark, Eindhovenseweg 264
Regio: Regio-Zuid
Kosten leden: €15.00
Kosten niet-leden: €25.00
Per persoon per equipe: Equipe

Zuiderzon Bokaalrit - Regio Zuid

Hierbij een update van de Zuiderzon Bokaalrit, die in plaats van de Crocus Rally wordt georganiseerd. Hoewel we de laatste weken bij de corona-maatregelen de nodige veranderingen hebben gezien, lijkt het er toch op dat we een acceptabele bijeenkomst kunnen gaan organiseren. Met zelfs terrasbezoek bij start, lunch en finish. En dat is wel eens anders geweest de laatste jaar. Dus voor ons de hoogste tijd om de bokaalrit definitief te gaan voorbereiden!

Zoals bekend is wederom het team Frits Majoie – Jeroen Timmer in touw om een hebbelijke bokaalrit uit te zetten. De terrassen verwelkomen ons graag, zodat we alleen nog maar deelnemers nodig hebben. In alle horecagelegenheden wordt 1,5 meter afstand weer de norm en moet iedereen een vaste zitplaats hebben. Dat gaan we dus regelen, zowel binnen als buiten. Zodoende… schrijf je direct in! De link staat hier links in rood weergegeven.

Er wordt gestart in Zuid-Oost Brabant, in het mooie Valkenswaard. Van daaruit zullen we de Peel regio gaan doorkruisen. Brabant staat bekend om haar slingerende binnenwegen, uitgestrekte natuurgebieden en authentieke dorpjes. We zullen er veel van te zien krijgen. Zowel voor de ochtend als de middag is een aantrekkelijk traject in het roadbook opgenomen. Tussendoor wordt de noodzakelijke lunchstop niet vergeten. Voor een smakelijke lunch kun je facultatief intekenen. Dit zal (naar de huidige mogelijkheden) als een lunch op locatie gaan plaatsvinden. De finish is tussen 16:00 en 17:00 uur in Meijel voorzien, op de grens van Brabant en Limburg.

Op zondag 22 augustus staat vanaf 10:00 uur de koffie met iets lekkers voor je klaar. Om 10:30 uur kan dan de eerste deelnemer vertrekken. Aan iedere equipe wordt een genummerd rallyschild uitgereikt, wat ook bij deelname aan volgende CTH bokaalritten geldig is. Naast de gebruikelijke ‘Tourklasse’ wordt de bokaalrit ook in de ‘Recreatieklasse’ aangeboden, wat inhoudt dat de moeilijkheidsgraad afneemt (bol-pijl routeboek mét aanduiding straatnamen e.d.). Dit is met name een uitkomst voor diegene die niet competitief aan de bokaalrit wil deelnemen. Uiteraard ding je dan niet mee naar de prijzen, maar geniet je wel van alle goeds die dag! Je kunt dit op het inschrijfformulier kenbaar maken.

De kosten van deelname aan de bokaalrit bedragen € 15,00 per equipe voor leden van CTH of een van de andere Triumph clubs. Dit is nog het prijspeil van 2020 wat we niet meer hebben aangepast. Niet clubleden betalen € 25,00 per equipe. Voor de facultatieve lunch inclusief één drankje vragen we € 15,00 per persoon.  Wilt je liever zelf iets zoeken of gewoon lekker picknicken, kan dat natuurlijk ook.

Vergeet niet het vrijwaringsformulier vooraf in te vullen; deze is hieronder als bijlage te downloaden. Het formulier graag vooraf uitprinten en ter plaatse ondertekend in te leveren bij de organisatie.

Met vriendelijke groet, CTH Regio Zuid