Author: regio-zuid
Alt
Nieuwscategorie: Landelijk
Nieuwskenmerk: Evenement
BEAULIEU INTERNATIONAL AUTOJUMBLE - 2 t/m 6 SEPTEMBER 2021

In de voorbije weken is er helaas nog niet echt veel meer duidelijk geworden over de haalbaarheid van onze voorgenomen jubileumreis, maar tot die tijd dagdromen kan niemand ons verbieden. En de optimisten onder ons hebben zich al voor de reis aangemeld. De eerste 15 inschrijvingen zijn al genoteerd! Overigens is dat redelijk safe, want als we het hele plan vanwege corona moeten afblazen, zullen alle verrichte betalingen volledig aan de deelnemers worden terug gestort. De reis is namelijk bij Buro Scanbrit onder ANVR voorwaarden geboekt. Dus dat is geen reden om terughoudend te zijn. 

Eerder heeft al in de TT een publicatie gestaan over de overtocht, hotels en de voorgenomen dagindeling van de vijfdaagse trip naar Beaulieu. In de TT van maart-april vind je een stuk over de opzet van het routeboek en welke trip we tijdens de twee reisdagen in Engeland zullen gaan maken. Op vrijdag wacht ons een mooie route langs de kust met meerdere ‘sightseeing’ stops, maar ook over slingerende en heuvelachtige binnenwegen, waar het heerlijk rijden zal zijn. En als extra ‘treat’ komen we ook nog voorbij Goodwood, het landgoed van het Festival of Speed en Goodwood Revival. Op zondag rijden we door twee natuurgebieden, zogenaamde Areas of Outstanding Natural Beauty (AONB). Maar ook doen we diverse pittoresk gelegen plaatsjes aan. In de middag is er een stop in te lassen bij het Sheffield Park & Garden, een opengestelde landschapstuin van de National Trust. Een bezoek(je) meer dan waard. Beide ritten zijn plm. 200 kilometer lang, maar zijn niet uitgezet als een rally of regelmatigheidsrit. We kiezen ervoor de trips in leesbare aanwijzingen met ondersteunend kaartmateriaal aan te bieden.

In combinatie met de omgeving krijg je twee ultieme driving-days, die je in Nederland niet te vaak zult meemaken. De opzet is een garantie voor zowel de chauffeur als de bijrijder(s) het optimale genot te ondergaan van “driving, sightseeing and relaxing”!

Enthousiast geworden? Schrijf je dan snel in. Op de webpagina van de evenementen tref je de link aan naar het inschrijfformulier.
René Hustinx – Theo Ouborg