Alt
Sunday, 13 October, 2024 - 12:00
Organisator: CTH regio zuid
Lokatie: Brabantse Kempen
Lokatie adres: volgt
Regio: Regio-Zuid
Kosten leden: €15.00
Kosten niet-leden: €15.00
Per persoon per equipe: Equipe

Triumph Najaarsrit

In samenwerking met de TR Club Holland organiseren wij voor de 2e keer de ‘Triumph Najaarsrit’.  Maar natuurlijk zijn ook de Spitfire en de Stag leden van harte welkom. We hebben immers allemaal dezelfde passie voor onze Triumph.
 
Jaap en Sonja Sanders zijn opnieuw in de weer geweest ons een mooie middagrit door de Brabantse Kempen van ongeveer 80 km voor te schotelen. Er wordt gereden op basis van ‘bolletje-pijltje’ aanwijzingen in een echt routeboek. Papier op schoot in onze klassieke Triumph, zo hoort het. We starten op de zondagmiddag met een lunch, naar eigen keuze, vanaf 12.00 uur en zijn rond 16.30 uur weer allemaal terug voor de welverdiende Triumph borrel…….
 
Wil je meedoen met deze gezellige en leuke rit? Stuur dan voor 6 oktober even een mailtje aan regio-zuid@triumph.nl met naam van de bestuurder en bijrijder, type en kenteken auto en lidnummer. Deelname kosten bedragen €15,-- per equipe. De (naar eigen keuze) lunch en de consumpties zijn voor rekening van de deelnemers en apart af te rekenen. Rekeningnummer voor de deelnamekosten volgt bij de bevestiging van inschrijving.