Alt
Friday, 1 January, 2021 - 01:00
Organisator: CTH regio zuid
Lokatie: Veldhoven - Schippers Stop
Lokatie adres: Habraken 2601-2605, 5507 TR Veldhoven
Regio: Regio-Zuid
Kosten leden: €0.00
Kosten niet-leden: €0.00
Per persoon per equipe: Persoon

Kempen Rit

Om een indruk te krijgen van deze rit, kun je het beste de ‘kaart Kempenrit 2021’ op pagina 2 van de bijlage even bekijken.

De rit gaat – niet verrassend – door de Kempen nabij Eindhoven. De rit heeft een start en een finish bij ‘Schippers Stop’ in Veldhoven, maar kan evengoed op elk gewenst routepunt (zichtbaar op de kaart) worden gestart of verlaten. Dat is geheel aan jezelf. De gehele rit heeft een lengte van zo’n 125 kilometer.

Zou je bij de start in Veldhoven beginnen, dan is na 45 kilometer een goede lunchstop te maken bij de Postelse Abdij, net over de Belgische grens. Het is nog niet bekend of dat vanwege de corona maatregelen weer is toegestaan, zodat we deze uitstap facultatief vernoemen.

De rit kan iedereen zelf rijden op basis van bolletje-pijltje, maar ook zijn de straatnamen vermeld. Dus nu is de bokaalrit een échte recreatierit!

Let op; deze rit hebben wij in 2021 niet meer nagereden, zodat het kan gebeuren dat je onderweg een uitdaging ontmoet, wanneer de verkeersituatie is gewijzigd. Maar door de vermelding van plaatsen en straatnamen kom je daar zeker weer uit. Veel plezier!