Author: regio-zuid
Alt
Nieuwscategorie: Landelijk
Nieuwskenmerk: Evenement
BEAULIEU INTERNATIONAL AUTOJUMBLE - 2 t/m 6 SEPTEMBER 2021

In 2016 hebben we bij het 40-jarig jubileum een reis naar Engeland georganiseerd, die door de deelnemende leden zeer werd gewaardeerd. In de afgelopen jaren is ons meerdere malen gevraagd naar een opvolger, die kon voor menigeen niet vroeg genoeg komen. Dus het idee is al maanden geleden ontstaan om maar weer eens een UK-reis te gaan organiseren.

Net als in 2016 hebben we ervoor gekozen de trip wederom te organiseren met onze sponsor Buro Scanbrit, die voor ons een zeer hebbelijk programma hebben samengesteld rondom het dit keer uitgekozen thema, namelijk de “Beaulieu International Autojumble”. Het is de grootste openluchtbeurs voor auto-artikelen aan deze kant van de Atlantische Oceaan. Op dit unieke evenement vind je meer dan 2.000 standhouders. Er wordt vaak gezegd: “Als je het op Beaulieu niet kunt vinden, bestaat het niet!” De International Autojumble wordt beschouwd als dé plek om zelfs de meest zeldzame auto-onderdelen en -accessoires, automobilia, literatuur, gereedschap en kleding te vinden en te kopen. Er is hier voor elk wat wils en er zijn meer dan genoeg koopjes te vinden! 

Hopelijk kunnen we in 2021 het 45 jarig jubileum vieren, als de omstandigheden het toelaten. Deelname aan deze reis is uitsluitend voorbehouden aan leden van CTH met hun reisgenoten (als één equipe). Meer informatie staat op de evenementenpagina van deze website en in de januari editie van ons clubmagazine ‘Triumph Tribune’. Als de overheidsmaatregelen tegen september 2021 reizen naar het buitenland niet toestaan, zal de voorgenomen reis niet doorgaan. Uiteraard zal dan een volledige restitutie van eventueel verrichte betalingen aan de deelnemers plaatsvinden. Wij houden dan wel rekening met de mogelijkheid om de reis op een later moment alsnog te organiseren. 

De organisatie: René Hustinx – Theo Ouborg