Alt
Thursday, 2 September, 2021 - 14:00
Organisator: Club Triumph Holland
Lokatie: Beaulieu International Autojumble
Lokatie adres: Beaulieu (UK)
Regio: Landelijk
Kosten leden: €450.00
Kosten niet-leden: €0.00
Per persoon per equipe: Persoon

JUBILEUMREIS 45 JAAR CLUB TRIUMPH HOLLAND

** BEAULIEU INTERNATIONAL AUTOJUMBLE ** 2 t/m 6 SEPTEMBER 2021 **

Als bestemming voor onze jubileumreis ’45 jaar CTH’ is de Beaulieu International Autojumble gekozen. De Autojumble wordt gehouden in het weekend van 4 en 5 september 2021. Onze reis biedt je de kans om op zaterdag 4 september de hele dag in Beaulieu rond te struinen. Maar de trip heeft nog veel meer in petto. We gaan op vrijdag en zondag twee dagritten van en naar Beaulieu uitzetten over de slingerende landwegen, die zo kenmerkend zijn voor de zuidkust van Engeland. De ritten zijn plm. 200 kilometer lang en zullen te rijden zijn door een toegankelijk routeboek met leesbare aanwijzingen en ondersteunend kaartmateriaal.

Met Buro Scanbrit zijn we erin geslaagd een 5-daagse reis samen te stellen tegen een speciale (club)prijs van € 450,- per persoon. Vanwege de capaciteit van de hotels is het aantal deelnemers beperkt tot 90 personen (45 equipes). Reageer dus tijdig, want vol = vol! We verblijven gedurende 4 nachten in twee comfortabele hotels, nabij het authentieke stadje Rye en in het centrum van Southampton. Een welkomstborrel op donderdag en op zondagavond een echte “Sunday Roast” maken ook deel uit van het programma. De reis omvat nog meer ‘inclusive’ elementen zoals elke dag een heerlijk ontbijt, de entree met parkeren in Beaulieu en de exclusieve reisbegeleiding van Buro Scanbrit. En voor de deelnemers die wat minder “petrolminded” zijn, wordt op zaterdag 4 september een stadswandeling georganiseerd door Southampton, de stad waar ooit de Titanic is vertrokken.

Varen naar de UK doen we vanuit Duinkerken naar Dover met DFDS, heen op donderdag 2 september en retour op maandag 6 september 2021. Overigens kan je de heen- of terugreis aanpassen, als een vroegere of latere reisdatum beter in jouw agenda past. Binnen de beide data van overtocht zijn echter geen veranderingen mogelijk. Het volledige reisprogramma is via de bijlage hiernaast ook als pdf te lezen. 

Tot uiterlijk 15 juli a.s. kun je voor de reis inschrijven via de link hiernaast. Mocht je speciale wensen willen doorgeven (zoals allergieën, dieet, afwijkende heen- of terugreis en dergelijke) gelieve dan een aanvullende mail te sturen aan de CTH-organisatie op regio-zuid@triumph.nl De ingestuurde gegevens zullen wij dan doorleiden naar Buro Scanbrit.

Deelname aan deze reis is uitsluitend voorbehouden aan leden van CTH met hun reisgenoten (als één equipe). Als de overheidsmaatregelen tegen september 2021 reizen naar het buitenland niet toestaan, zal de voorgenomen reis niet doorgaan. Uiteraard zal dan een volledige restitutie van eventueel verrichte betalingen aan de deelnemers plaatsvinden. Wij houden dan wel rekening met de mogelijkheid om de reis op een later moment alsnog te organiseren.

De organisatie: René Hustinx – Theo Ouborg