Author: Contentbeheer
Eifel Roadtrip
Nieuwscategorie: Landelijk
Nieuwskenmerk: Evenement
15 t/m 18 september 2024

Inschrijving geopend - 15 t/m 18 september 2024 – Eifel Roadtrip

De CTH kan bij de “Tour des Ardennes” (TdA) de periode van 15 tot en met 18 september vastleggen om toertochten te maken door de Duitse Eifel en het Moezeldal, op slechts 3,5 uur rijden van Midden Nederland.
Als club doen we dit jaar zelf niets aan buitenlandse ritten, wij zijn ook niet bij de organisatie betrokken. Maar evenals vorig jaar kunnen clubleden zich hiervoor individueel inschrijven bij de TdA. Het vertrek vindt plaats vanaf Brasserie Het Oude Wandelpark in Valkenswaard. Na de kennismaking aldaar volgt vervolgens een mooie toeristische route naar het hotel dat voor deze roadtrip de uitvalsbasis is van ongeveer 190 km. Wel moeten we minimaal met 10 equipes zijn, maar liever natuurlijk nog een aantal meer! Een aantal van bijvoorbeeld 25 equipes zou fantastisch zijn. Het hotel moet door de TdA vastgelegd worden, dus reageer zo spoedig mogelijk, indien je deel wilt nemen aan deze roadtrip. 
Het evenement bestaat uit het volgende: een 4-daagse roadtrip door de Duitse Eifel en het Moezeldal. De all-inn kosten voor deelname bedragen € 589.- voor 2 personen, d.w.z. inclusief 3 hotel overnachtingen, hier driemaal een ontbijtbufet en driemaal een 3-gangen diner (excl. drankjes en lunches), rallyboek en rallyschild. Bij inschrijven dient een aanbetaling van € 75,- aan de TdA te worden voldaan, het resterende bedrag uiterlijk 1 maand voor aanvang van de roadtrip.
De afgelopen week heeft de TdA het nieuwe hotel in dit gebied bezocht, Hotel Löwenstein in Gerolstein. Dit hotel ligt midden in de Duitse Eifel, en daar heeft men kennis gemaakt met directie en het personeel, een aantal dagen daar gelogeerd, ontbeten en diners geprobeerd…. en volgens de TdA was het super!!!!
Eén van de TdA mannen schreef het volgende “4 dagen lang de omgeving verkend, echt geloof me, het is daar wonderschoon en adembenemend. Wat een mooi stuk natuur, we gaan daar hele mooie dingen beleven” (tourritten gemiddeld 160 km per dag).
Op Facebook: tourdesardennes luxemburg is over het gebied van de roadtrip onder andere het volgende te lezen: bezoekers bevinden zich te midden van wijngaarden, schilderachtige dorpjes en de slingerende Moezel. Een regio waar het lijkt of de tijd stil staat. Dit authentieke stukje Duitsland heeft dorpjes die uit een sprookjesboek lijken te komen.

Info en boekingen: Adrie de Groot 06-40896644 of tourdesardennes@outlook.com
In uw aanmeldingsmail aangeven de voor- en achternaam van zowel de rijder als de bijrijder, de volledige adresgegevens en het mobiele telefoonnummer waarop u bereikbaar bent alsook het type TRIUMPH waarin u aan de roadtrip gaat deelnemen. Na ontvangst van de aanmeldingsmail ontvangt u van TdA een bevestiging van uw reservering en met de wijze waarop de aanbetaling dient te worden voldaan.