Alt
Sunday, 5 September, 2021 - 12:00
Organisator: Kees Verwater en Ad Tolenaars
Lokatie: Noordhoek (NB)
Lokatie adres: Eetcafé Noordhoek, Sint Jozefstraat 19, 4759 BC Noordhoek
Regio: Landelijk
Kosten leden: €10.00
Kosten niet-leden: €10.00
Per persoon per equipe: Equipe

Dorpen en dijkenrit - Noordhoek (NB)

Op zondag 5 september 2021 organiseren wij wederom de “Dorpen- en Dijkenrit”. Helaas is deze oldtimerrit in 2020 niet doorgegaan vanwege de coronamaatregelen, maar wij hopen dit jaar onze vaste en nieuwe deelnemers weer te mogen ontvangen. Wij kijken ernaar uit om dit leuke evenement weer te organiseren.
Vanaf 10.00 uur zijn alle enthousiaste oldtimerliefhebbers weer van harte uitgenodigd om zich in te schrijven voor de 11e editie van de Dorpen- en Dijkenrit bij  “Eetcafé Noordhoek”. Het inschrijfgeld bedraagt €10,00 per equipe en dient bij inschrijving te worden voldaan.
Na een kopje koffie met wat lekkers, gaat rond 11.00 uur de rit (ongeveer 120 km) van start.  Na afloop is er bij Eetcafé Noordhoek weer de mogelijkheid om samen af te sluiten onder het genot van een hapje en een drankje. 

Uiteraard is dit alles onder voorbehoud van de dan geldende coronamaatregelen. Tijdens de dorpendijkenrit is een vacinatiebewijs of een negatief test bewijs verplicht. 

Heeft U nog vragen of wilt U zich van te voren aanmelden (niet verplicht, wel gewenst), dan kan dat op bijgaand emailadres.
 
Met vriendelijke groet,
Organisatie Dorpen- en Dijkenrit Noordhoek