Author: Contentbeheer
Eelde Classics
Nieuwscategorie: Landelijk
Nieuwskenmerk: Algemeen
25/26 november 2023

CTH aanwezig op Eelde Classics - 25 & 26 November 2023

dashboards.png  

Ontdek de magie van nostalgie op Eelde Classics 2023!
Maak je klaar voor dé oldtimerbeurs van het noorden: Eelde Classics! Vrijwel alle soorten voertuigen die ooit over onze nationale wegen reden zijn op zaterdag 25 en zondag 26 november te zien in het Flowerdome in Eelde.  
Naast de vele stands met handelswaar, auto’s en presentaties van diverse verenigingen zal Kever Club Nederland de grote expositie in entree hal verzorgen.Zij nemen je mee in een nostalgische reis door de autogeschiedenis van alle Volkwagens waar de moter achterin ligt. Daarnaast zorgen zij met hun schitterende Flower Power Kever ook voor een bruisende sfeer met toepasselijke muziek. Als kers op de taart is er ook een speciale photobooth waar je een blijvende herinnering aan deze bijzondere dag kunt vastleggen.
Tijdens deze beurs krijg je als bezoeker een mooi historisch overzicht van datgene wat onze wegen de afgelopen eeuwen heeft gesierd.  Dit overzicht en deze bijzondere collectie wordt mede mogelijk gemaakt door diverse handelaren in onderdelen, accessoires, miniaturen, boeken, documentatie, auto’s en natuurlijk ook de vele merkenclubs:  zij zullen hun unieke collectie vol trots presenteren en je meenemen in de verhalen achter deze klassieke voertuigen.
 
Eelde Classics is geopend op zaterdag 25 en zondag 26 november van 10.00 tot 17.00 uur. Mis deze kans niet om onder begeleiding van de vele enthousiaste deelnemers een nostalgische reis te maken. Laat jezelf onderdompelen in de magie van vervlogen tijden op Eelde Classics 2023! Deze unieke beurs belooft een nostalgisch spektakel te worden dat je niet wilt missen. Tot dan!
 
Openingstijden:  zaterdag 25 en zondag 26 november 2023 geopend van 10.00 tot 17.00 uur.   
Lokatie: Burgemeester J.G. Legroweg 80, 9761 TD, Eelde
  
De toegangsprijs bedraagt online € 12,50 per entreeticket. Kinderen tot 12 jaar hebben onder begeleiding van een volwassene gratis toegang. Parkeren is gratis.
CTH leden kunnen een korting van € 2,50 krijgen op de entreetickets met de promocode uit de email nieuwsbrief van maandag 13 november.