Author: Admin
Nieuwsbrief
Nieuwscategorie: Landelijk
Nieuwskenmerk: Nieuwsbrief
CTH Nieuwsbrief #72
Is deze e-mail niet goed leesbaar? Klik hier voor de webversie.
website header triumph.jpg
CTH Nieuwsbrief #72 november 2021
 

Heeft u informatie die het vermelden waard is? Stuur dan uw input naar secretaris@triumph.nl​


WIST U DAT.....

U op de website van de de CTH mooie toerritten kunt downloaden zonder te hoeven inschrijven?
Leuk om op een mooie avond te doen of samen met anderen. U vindt deze ritten op onze website op de pagina Evenementen, bij de knop  'Extra Recreatieve' ritten. zijn op dit moment 6 Recreatieve ritten beschikbaar. 
triumph.nl 

Volg de CTH Website voor het laatste nieuws !
CTH website  

www.triumph.nl


AGENDA 2021
Gezien de nieuwe Coronamaatregelen is de Nacht van het Oosten wederom verplaatst, nu naar maart 2022.

Met de huidige maatregelen (14 november 2021) gaan de Jaarvergadering van de CTH Regio-registers en TC gewoon door (20 november) , evenals ook de British Car Club Day (28 november)

Datum Activiteit Organisatie
     
20 november  Regio-Register bijeenkomst CTH CTH
28 november British Car Club Day  Houten British car clubs
12 december Oliebollenrit  Regio Noord

  

AANMELDEN en DEELNAME British Car Club Day (Onderdelendag)
Folder 2021 BCCD.jpg

 
Beste CTH leden en andere liefhebbers van Britse klassiekers,
op 28 november vindt de volgende “British Car Club Day” plaats, de gelegenheid om onderdelen te kopen, te verkopen, bij te praten en mooie Britse klassiekers te zien.

Locatie : 
de Expo hallen, Meidoornkade 24 Houten.

Tijd:  
Iedereen is welkom van 10:30 tot 16:00.

Op zondag 28 november 2021 organiseren wij in samenwerking met 18 Engelse Autoclubs, voor de 4e keer dit grote British Auto-club festijn, BRITISH CAR CLUB DAY. Dit festijn stond vroeger bekend onder de naam British Car Parts Day, die op zijn beurt opvolger was van de Triumph Onderdelen Dag. Dit jaar in de EXPO Hallen te Houten, op een oppervlak van ruim 5000 m2 verwelkomen we nog meer bedrijven en autoclubs. Het unieke concept van het grote aantal clubleden met onderdelen en de vele stands van commerciële aanbieders maak deze dag al jaren tot een enorm succes met zeer veel bezoekers. Ook zijn alle 18 Engelse Autoclubs, tezamen goed voor meer dan 10.000 leden, vertegenwoordigd met een eigen stand. Naast de grote hoeveelheid onderdelen op de beurs is er voorts op het autoplein een ruim aanbod van klassieke auto's op zoek naar een nieuwe eigenaar. Voor meer informatie , zie ook de site www.britishcarclubday.com
 
Onze Triumph Club Holland doet natuurlijk ook mee. Jullie zijn welkom op onze eigen clubstand. 
 
TOEGANG/AANMELDEN:  : u wordt verzocht om via de website www.britishcarclubday.com van tevoren een ticket van € 5,- per persoon te kopen.
Dus liever niet op het evenement zelf, vooral vanwege corona-registratie. Per registratie op de site kunt u meerdere mensen aanmelden. Het is natuurlijk ook mogelijk om op het laatste moment te besluiten om langs te komen, ook dan bij voorkeur even aanmelden via de site of anders een ticket kopen aan de balie.
.
COVID-19: toegang tot de Expo kan uitsluitend worden verleend door het tonen van een geldige QR-code. 

KORTING: Voor CTH-leden geldt een korting van € 2,50. Dit wordt verrekend bij aanmelding op de website. Gebruik de kortingscode:  CTH45

Parkeren is gratis
 


ONDERDELEN VERKOPEN:

Eigen stand (tafel): leden van de CTH die met een eigen stand onderdelen willen verkopen op deze dag kunnen zich daarvoor aanmelden op de genoemde website www.britishcarclubday.com.  Leden betalen 15 Euro voor een tafel.  

Bring & Buy: verkoop van een enkel onderdeel is mogelijk via een zogeheten Bring & Buy formule, op een centrale daartoe ingerichte stand. U neemt de onderdelen gewoon mee, voorzien van een label met naam, adres en vraagprijs. indien ze verkocht worden ontvangt u de verkoopprijs minus 10% fee voor de organiserende stichting, en dus uiteindelijk ook voor ons als TCH.

UITLEG Bring & Buy :        UITLEG BIJ DE Bring&Buy.pdf
Aanmelden Bring& Buy:     Aanmelden Bring & Buy.pdf

Ondernemers kunnen zich aanmelden via de site  www.britishcarclubday.com.


Vrijwilligers: alle deelnemende clubs is verzocht vrijwilligers te leveren voor het verrichten van enige activiteiten ter plaatse, zoals de toegangscontrole. Er zijn 18 clubs, dus vrijwilligers hoeven slechts een uurtje van hun tijd op te offeren. Indien u die bijdrage wilt leveren, dan gaarne aanmelden bij de evenementen coördinator: evenementen@triumph.nl
 

CTH Vacature (wie-oh-wie?)
PR foto1.jpg

Wij zoeken nog steeds met spoed een

Enthousiaste PR-Coördinator (M/V) voor de Club Triumph Holland

JE KUNT DE VERENIGING HEEL EERG HELPEN BIJ:

  • het benaderen en onderhouden van contacten en het werven van sponsors, adverteerders en standhouders bij evenementen
  • nieuwswaardige zaken (bijvoorbeeld Dutch National Triumph Day) en het verzorgen van publiciteit
  • het benaderen van de media
  • het onderhouden van contacten en overleg met andere merkenclubs in binnen- en buitenland

Dit is een rol die in de komende jaren voor automerkenclubs steeds belangrijker wordt om in stand te blijven. Als je voor dit soort dingen warm loopt  en enig commercieel gevoel hebt ben jij degene die onze club op de kaart helpt te zetten en te houden!

Voor meer informatie kun je je melden bij Jan Vos, voorzitter oif één van de andere bestuursleden
 


 

 

 

100-ste jaardag van Michelotti met Triumphs in DAF museum
DAF museum  

In het DAF museum in Eindhoven wordt de 100-ste jaardag van Michelotti gevierd met een expositie van kenmerkende ontwerpen van zijn hand. Onderdeel hiervan zijn natuurlijk diverse Triumph modellen van zijn hand. Deze kwamen hoofdzakelijk uit de verzameling van Henri Strijbosch.

Regio-Zuid nam het intiatief om op 6 november een excursie te organiseren in het museum. CTH lid Toon Bekkers gaf met een enthousiaste uitleg kleur aan de rondleiding waaraan door een aantal CTH leden met gasten werd deelgenomen. 

Het DAF museum is een prachtig museum met vele verhalen over de geschiedenis en innovatieve kracht van DAF. Alle DAF iconen en prototypes zijn daar te zien, maar dus tevens de aansprekende ontwerpen van Giovanni Michelotti. De tenstoonstelling werd op 16 oktober geopend door de zoon van de meester, Edgardo Michelotti en diens dochter Alessia. 

De expositie is tot en met 31 januari 2022 te zien. Het is leuk het museum met een groep te bezoeken en een 'guided tour' te boeken, zodat je alle verhalen en achtergronden krijgt te horen over het moois dat er te zien is.

In een volgende Triumph Tribune staat een uitgebreider verslag met vele foto's.

     
CTH Partners
 
Als lid van Club Triumph Holland geniet u op vertoon van uw geldig ledenpas voordeel bij diverse bedrijven.
 
Kijk op de website voor uw speciale ledenvoordeel! https://triumph.nl/nl/clubinfo/ledenvoordeel