Author: regio-zuid
Alt
Nieuwscategorie: Landelijk
Nieuwskenmerk: Evenement
BEAULIEU INTERNATIONAL AUTOJUMBLE - 2 t/m 6 SEPTEMBER 2021

Na een periode van meerdere maanden waarin we het nieuws wekelijks hebben gevolgd over de reismogelijkheden naar onze bestemming in de UK, hebben we met Buro Scanbrit moeten besluiten dat de jubileumreis helaas niet kan doorgaan. Er bestaan op dit moment nog teveel belemmeringen voor reizigers, waarvan het niet duidelijk is of en hoe die de komende weken zullen worden versoepeld.

Hoewel de eerdere quarantaine verplichting per 28 juli jl. is komen te vervallen, eist Engeland van inkomende reizigers nog steeds een negatieve PCR test (bovenop een vaccinatiebewijs) twee dagen voor en twee dagen ná de aankomst in het land. De uitslag van de tweede test moet men op locatie (in een hotel bijvoorbeeld) afwachten. Dat laatste is praktisch niet uitvoerbaar wanneer we juist onze tijd in Engeland aan leuke dingen willen besteden.

Daarbij blijven de quarantaine eisen voor reizigers uit (en via) Frankrijk wel gehandhaafd; dat dus ook voor ons. Kortom, zoveel obstakels met nog 4 weken voor de aanvang van de reis, met nu het uur-U voor het reserveren van overtocht en hotels. Dat is de reden dat we moesten besluiten de reis af te gelasten.

We zijn erg teleurgesteld dat de reis niet kan doorgaan. Omdat de voorbereidingen al in een ver gevorderd stadium verkeren en ook volgend jaar de grootste openlucht Autojumble weer in Beaulieu zal plaatsvinden, willen we ons bestuur gaan voorstellen het hele reisprogramma met één jaar uit te stellen. Buro Scanbrit is voor 2022 graag bereid de reis weer opnieuw met ons te gaan organiseren.

Dus wat ons betreft: wordt vervolgd!

Ondanks alles toch een vriendelijke groet van het organisatieteam, Theo Ouborg en René Hustinx