Witte Wieven
Sunday, 13 November, 2022 - 14:45
Organisator: Regio midden
Lokatie: Soesterberg
Lokatie adres: Het Soesterdal, Verlengde Tempellaan 2, 3768 SB Soesterberg
Kosten leden: €20.00
Kosten niet-leden: €30.00
Per persoon per equipe: Persoon

Avondrit Witte Wieven

Beste Triumph- en oldtimer liefhebbers,
 
We gaan een gave route rijden met deze keer het thema: MIST
 
In oktober, november en in de winter zijn de nachten lang en staat de zon overdag laag aan de hemel. De zon heeft dan te weinig kracht, waardoor mist moeilijk oplost en soms heel lang kan blijven hangen.
Wanneer mist als een witte dunne doorzichtige deken beweegt over weilanden, lijkt het erg spannend. Het lijkt te leven zo tegen zonsondergang. De temperatuur op de grond is lager dan op ooghoogte, vandaar het sierlijke bewegen van de mistflarden. Deze mistflarden werden dan ook vergeleken met witte wieven en witte wieven genoemd. Het is de naam voor vrouwenfiguren die in sagen voorkomen en soms goedaardig, soms kwaadaardig zijn. Hopelijk komen jullie ze tijdens de rit niet tegen! Welkom bij deze speciale CTH-avondrit.

Recreatie-klasse: Met een gedetailleerde instructie kan men gewoon heerlijk ongedwongen rijden over doorgaande wegen, dorpjes doorkruisen en eventueel stoppen voor een kop koffie.
 
Tour-klasse: Men gaat de “bolletjes & pijltjes” rijden. Deze toerklasse omvat ook het verzamelen van de juiste letters/ stempels en biedt uiteraard kans op punten voor het CTH Bokaalritten-klassement.
 
Lengte/ Duur van de rit: de rit is ongeveer 110 km en zal rond de 4 uur duren.
 
Start locatie: Het Soesterdal, Verlengde Tempellaan 2, 3768 SB Soesterberg, er is ruim voldoende parkeergelegenheid.
Aanvang:             Ontvangst vanaf 14.00 uur, briefing om 14.45
Starttijd:              Er wordt gestart vanaf 15.00
Eindtijd:               Rond 19.00   
 
Afsluiting van deze rit en de prijsuitreiking zal rond 19.30 plaatsvinden onder het genot van een hapje en een drankje. Daarnaast kan men afsluiten met een maaltijd (voor eigen rekening) in het restaurant. Men kan tevens bij een aantal aantrekkelijke locaties in de buurt blijven overnachten
  
Nog vragen?  of nadere details:
Giso van der Heide
regio-midden@triumph.nl
06 11 69 29 53
CTH-regio midden