Kleurrecept voor groen

Ik ben mijn Triumph TR6 uit 1968 volledig aan het restaureren en daarbij wordt de body binnenkort opnieuw gespoten. Origineel is de auto geleverd in de kleur Conifeer Green, maar deze kleur groen vind ik iets te grijs, daarom oriënteren we ons op een andere kleur, waarbij groen nog steeds favoriet is. Helaas zijn er zoveel varianten op de kleur groen dat je bijna door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom is het bekijken van de kleur op de wagen eigenlijk de enige goede methode. Dit jaar hebben we al verschillende Triumph evenementen bezocht om naast het genieten van het evenement ook de verschillende auto kleuren te bekijken. Helaas is het niet altijd mogelijk om het recept te achterhalen. 

Wie heeft een groene (niet te donker zoals Emerald, maar ook weer geen Java) Triumph en is nog in het bezit van het kleurrecept?

Jasper

Change in the language is

Change in the language is maybe bad for us. Because here is may be some of the best kind of things which show us the way of australian writting. We think that change in language is may be best for us because here is may be some of the things which is not good before translate.