trekhaak vitesse

 Beste Triumph rijders;

 

Mijn Vitese is na 3 jaar dan toch eindelijk uit de restauratie [na wat gedonder bij de RDW] inclusief de trekhaak. Wie kan mij vertellen hoeveel een triumph vitesse convertible mag trekken; geremd en ongeremd. Dit kan ik namelijk niet terug vinden op mijn kentekenbewijs, daar staan namelijk alleen streepjes achter. Het betreft hier een vitesse 6, die ik heb omgebouwd naar een 2 liter mk2 blok. Hoor het graag.

Met vriendelijke groeten Marc Huygens

Uitnodiging Vitesse

Dag Marc, de CTH is benaderd door de Citroen Club om zich met een Vitesse te willen vertegenwoordigen op een presentatie die ze houden. Het bericht wat de CTH ontving luidt:

Op zondag 22 september organiseert de Citroën ID/DS club Nederland (www.citroeniddsclub.nl ) haar jaarlijkse najaarsevenement. Sinds de jaren negentig vindt elk jaar een treffen plaats, telkens op een andere, voor een breed gezelschap aantrekkelijke locatie. Dit jaar is dat het Eiland van Maurik. Van 10.00 tot 17.00 uur is het terrein ingericht voor de bezoekers, liefhebbers en andere geïnteresseerden van de Citroën DS, ook wel de snoek genoemd. Er is een onderdelenmarkt, er zijn kramen, een concours d ‘élégance, een Franse markt (in samenwerking met ‘De Fransedagen”; zie: www.defransedagen.nl ) en natuurlijk, een veld vol Citroën DS-en. Op het evenement komen jaarlijks zo’n 1000 tot 1500 (Citroën)klassiekerliefhebbers af.
> Maar er is ook elk jaar een thema. Dit jaar is het motto: ‘Le Temps Dit’, en gaan wij terug naar de jaren zestig. Met reclame-uitingen, een ansichtkaartententoonstelling, een presentatie van de top tien auto’s in Nederland. En een concours statique van ongeveer 25 auto’s uit de jaren zestig, die toen concurrent van de Citroën DS waren, of populair, of bijzonder en exclusief. Deze auto’s worden overzichtelijk en voor het publiek aantrekkelijk tentoongesteld in een daarvoor ingerichte hal op het terrein van het eiland van Maurik.
> De Triumph Herald / Vitesse uit de jaren zestig hoort in deze tentoonstelling thuis! Zou u bereid zijn om op zondag 22 september 2013 een auto de gehele dag op het Eiland van Maurik te exposeren. Uiteraard maakt deze auto dan deel uit van het totale evenement, wordt hij in een speciaal daarvoor te ontwerpen catalogus opgenomen en aangekondigd in alle publiciteit die wij vanaf mei over het evenement genereren.
> Wilt u mij laten weten of u aan ons verzoek wil meewerken, en met een Triumph aanwezig kunt zijn op het evenement? Ik houd dan telefonisch contact met u om een en ander nader door te spreken.
> Met vriendelijke groet,
> Namens de Citroën ID/DS club evenementencommissie
> Peter Tjalsma
> 06- 121 34 724

Zou jij daar de club met je Vitesse willen vertegenwoordigen?