9-12 mei 2013 Kampeerweekend Hemelvaart

Ruud organiseert dit jaar  weer een weekend bij hem thuis en dat is al een paar jaar een succes. Dit jaar zal de band met een andere groep autoliefhebbers, nl bezitters van een Morgan, verder worden aangehaald. Enkele leden hebben al toegezegd te komen kamperen.

Tot nu toe zijn alle kampeerweekenden gezegend met mooi weer en daar rekenen we ook nu weer op. Op donderdag kunnen de deelnemers hun tent, caravan etc een plaatsje geven en zullen we wat kennis maken en een rondje door de omgeving maken.
Voor de vrijdag staat een rit gepland in de omgeving. Natuurlijk zullen we de avonden gezamenlijk worden gegeten (BBQ/wokken/Chineesje) maar dat bepalen we in gezamenlijk overleg met de deelnemers. Na het eten zullen we wel weer een kampvuurtje aansteken en ik sta er niet van te kijken als de gitaar weer uit de mottenballen wordt gehaald.
De zaterdag is nog vrij invulbaar, ideeën zijn welkom. De zondag kan iedereen na een goed Limburgs ontbijt weer op zijn eigen tempo huiswaarts gaan.

Inschrijven voor het kampeer weekend graag voor 8 april.
U kunt zich inschrijven bij: Ruud en Karin van der Plas
                                             Langhaag 4
                                             6086RE Neer
                                             0651009072
                                             ruud.vanderplas@planet.nl

Kun je niet de volle vier dagen komen kamperen, dan is dat ook geen probleem.
kom dan op zaterdag de rit meedoen, kun je even de sfeer proeven en wellicht spijt krijgen dat je niet bent komen kamperen.