Vacatures

VACATURE CTH-BESTUURSLID

In 2019 zal René Hustinx zich na een 3e bestuurstermijn niet meer als CTH bestuurder herkiesbaar stellen, zodat het bestuur vanaf de ALV in 2019 op zoek is naar een geschikte opvolger. We zoeken iemand die zich graag wil inzetten voor de club en met de overige bestuursleden de ingeslagen weg kan voorzetten.

De belangrijkste eigenschappen zijn: (redelijk) goede schrijver, communicatief ingesteld en gestructureerd kunnen opereren. Het bestuur vergadert 4x per jaar en heeft tussendoor via Skype meerdere overleg momenten. Verder ben je als bestuurder een vaste verschijning op de landelijke clubevenementen. Voor de reiskosten bestaat een passende onkostenvergoeding.

Tot de taken van de secretaris behoren in ieder geval de volgende bezigheden:
- de algemene correspondentie van de vereniging.
- onderhouden van de clubverzekeringen
- onderhouden van de zakelijke advertentiecontacten
- onderhouden van de overeenkomsten met adverteerders / sponsors
- maken van notulen van bestuursvergaderingen en Algemene Leden Vergadering
- tijdig aankondigen van vergaderingen
- beheer archieven (in samenwerking met overigen)

Hebben we jouw interesse gewekt en wil je meer horen of in gesprek komen met het bestuur? Dan kun je contact opnemen met René Hustinx op 06 – 53 35 61 91 (graag tussen 19:00 en 21:00 uur) of per e-mail secretaris@triumph.nl Hij zal je graag te woord staan. Uiteraard staat het je vrij ook een van de andere bestuurders te benaderen, mocht dat jouw voorkeur hebben.

 

VACATURE REGIO ZUID: Coördinator (m/v)

Regio Zuid is op zoek naar een nieuwe coördinator. Je bent zeker al eens eerder die persoon tegen gekomen tijdens het bijwonen van een rit of bij een ander evenement. Maar wat doet een coördinator in de regio nu eigenlijk?

Jij bent, alleen of in een team, dé CTH gastheer (of vrouw) bij regionale ritten en/of evenementen, zoals technische meetings en andere bijeenkomsten. Landelijk maak je deel uit van het team coördinatoren, die ook regelmatig op de grotere evenementen (zoals DNTD) verschijnen. Zelf ritten organiseren mag, maar er zijn genoeg liefhebbers die dat al jaar in jaar uit doen. Jij bent in principe het eerste aanspreekpunt in de regio.

En zou dat iets voor jou kunnen zijn? Om op deze manier onze club te ondersteunen…

Voor 2018 is de agenda al grotendeels gevuld, zodat op dit moment het inwerken eenvoudig is.

Verder is het goed om te weten dat:

- regio’s op regionale schaal eigen activiteiten ontplooien
- deze activiteiten door meerdere vrijwilligers worden gedragen; de coördinator is hierbij sturend
- jaarlijks een budget wordt ontvangen voor organisatiekosten
- regioactiviteiten nooit de landelijke activiteiten doorkruisen
- tenminste 1x per jaar financiële verantwoording aan de penningmeester wordt afgelegd

Ben jij onze nieuwe coördinator? Alleen of samen met jouw partner? Bel voor meer informatie met onze secretaris, die nu tijdelijk de regio mede ondersteund. René Hustinx / 06 - 53 35 61 91

 

Het Bestuur van Club Triumph Holland