17 sept 2012 South Late Summer Classic Tour (SLSCT)

Op zondag 9 september 2012 organiseert regio Zuid wederom de op één na laatste bokaalrit van 2012, inmiddels beter bekend als de SLSCT.

We zijn druk in de weer met de route. Voor de puzzelaars onder ons die strijden om de dagprijs en/of de bokaalbeker van CTH, stellen we van alles in het werk om die op een dwaalspoor te brengen.

De rit begint zoals gewoonlijk in de paardenweide van onze gastvrouw: Hendrikje van der Linde. De finish blijft voor jullie nog even onbekend.

Vanaf 10:00 uur is iedereen welkom en vanaf 11:00 uur zullen de eerste deelnemers op pad gestuurd worden. Er zal volgens de bol-pijl-methode gereden worden.

Het inschrijfgeld bedraagt € 10,00 per auto en kan bij de start voldaan worden. Hiervoor krijg je koffie/thee met wat lekkers en het routeboek. Vanzelfsprekend zijn ook andere klassiekers welkom. Niet CTH-leden betalen € 20,00 per auto.

Om zeker te zijn van een routeboek en in verband met de catering bij de ontvangst, verzoeken we je vriendelijk om je voor 1 september 2012 aan te melden.

Dit kan door middel van een e-mail naar: a.van.nisselrooij@onsmail.nl. Svp opgave van je naam, adres, woonplaats, e-mail, mobiel nummer, merk en type auto + kenteken (en eventueel CTH-lidnummer).

 
Adres:    Langereijt 20/A       
    5091 JR  Oost- West- en Middelbeers (naast manege Soethout)       
Routebeschrijving:
    A58, snelweg Eindhoven - Tilburg       
    afrit 8 Oirschot  Middelbeers       
    na de afrit volg de borden Middelbeers       
    na ca. 1400 meter vindt u het huis aan de linkerzijde van de weg (hectometer-aanduiding  12,7 links voor de poort op het asfalt)       
            
Tot zondag 9 september in Oostelbeers!

Siebe van der Linde en Andy van Nisselrooij

BijlageGrootte
SLSCT-2012_aankondiging.pdf103.22 KB