Hemelvaart kampeerweekend

Beste mede enthousiastelingen van regio Zuid,

Het voorjaar staat er weer aan te komen. Velen van jullie zijn de auto al aan het oppoetsen, een beurt geven of nog wat achterstallige zaken regelen. We zitten allemaal te wachten op de eerste zonnestralen en een temperatuurtje van boven de 18 graden. De auto kan dan uit de garage en genieten maar.

Wel, ook ik heb deze gedachten, maar er staan nog meer zaken te gebeuren. Ik ben al weer volop bezig met de  kampeerdagen met Hemelvaart. We mogen terug kijken op een
geslaagd kampeerfestijn in 2011.

Na een lekkere dag met de oldtimer op pad te zijn geweest is het altijd lekker BBQ’en ,of een koele duik in het zwembad achter in de tuin. Het afgelopen jaar hadden bijzonder lekker weer en we gaan er vanuit dat dit jaar ook weer super wordt.

We zijn al weer begonnen met het organiseren van een kampeer weekend. Wij stellen onze achtertuin weer ter beschikking van17 t/m 20 mei 2012.
Op donderdag kunnen de deelnemers hun tent, caravan etc een plaatsje geven en zullen we wat kennis maken en een rondje door de omgeving maken.
Voor de vrijdag lijkt het ons een goed idee om de Floriade te bezoeken. Natuurlijk zullen we de avonden gezamenlijk worden gegeten (BBQ/wokken/Chineesje) maar dat bepalen we in gezamenlijk overleg met de deelnemers. Na het eten zullen we wel weer een kampvuurtje aansteken en ik sta er niet van te kijken als de gitaar weer uit de mottenballen wordt gehaald.

Op de zaterdag organiseren we een rit (voor deelnemers van het kampeer weekend). We starten vroeg om 10.00 uur en zullen er voor zorgen dat er een rit met hindernissen komt die om 15.00 uur klaar is. Het gaat bij deze rit niet alleen om een bol pijl rit, maar vooral over alle andere kwaliteiten die u heeft. Laat u verrassen.

De zondag kan iedereen na een goed Limburgs ontbijt weer naar huis.

Inschrijven voor het kampeer weekend graag voor 1 april.
U kunt zich inschrijven bij: Ruud en Karin van der Plas
                                             Langhaag 4
                                             6086RE Neer
                                             0651009072
                                             ruud.vanderplas@planet.nl