PR8-TR8

 Hallo, mijn naam is Marlies en mijn nickname zegt het al; een pracht van een TR8!

Maar die is helaas niet van mij maar van mijn vader. Ik heb er wel eens in mogen rijden, geweldig gevoel! Maar voor mij zou dit geen auto zijn voor het dagelijks gebruik, i.v.m. rug problemen is het in- en uitstappen tig keer per dag geen optie. Hetzelfde geld ook voor mijn vader, die nu op een leeftijd is dat hij dat ook niet meer ziet zitten, vandaar dat deze beauty ook te koop staat.

Eerst maar eens een plaatje;

Mijn vader heeft hem al jaren in zijn bezit en hij staat altijd netjes binnen, hij gebruikt hem dan ook niet voor het dagelijks gebruik. Ik blijf het toch altijd een spectaculaire wagen vinden met zijn mooie belijning!

Wie weet krijg ik mijn vader nog een keer zo gek dat we samen naar een meeting gaan.

Groetjes, Marlies

TR8

 Hallo Marlies, is die PR8 TR8 nog te koop?

Gr Pim

LET OP!!

 De auto is weer goedgekeurd tot 31 oktober 2014, en mijn vader heeft de prijs verlaagd tot 10.000 euro.

Hoi Marlies, Vraag zijn

Hoi Marlies,

Vraag zijn sleutels en kom er zelf mee naar een meeting, want zon mooie auto wil gezien worden door Triumpisten.

 

Grt Hans

 Hahahaha, ik kan het

 Hahahaha, ik kan het proberen maar..........

Ik heb wel eens gevraagd of hij het niet leuk vond om zijn auto neer te zetten/showen op een oldtimer dag bij ons in de stad maar dan is hij bang dat mensen er met "patat-handen" aanzitten of met tassen of jas ritsen langs lopen.

Maar de reden voor de verkoop is dat hij het gewoon niet meer red en ik heb ook rugproblemen dus de "val" in de auto gaat nog wel maar ja, je moet er ook weer een keertje uitkomen XD