Lotgenoten

'Wat is er mooier dan om -samen werkend- een Triumph weer de weg op te krijgen'?

Voor mijn eerste artikel als registersecretaris voor de Spitfire-groep IV en 1500TC in de Triumph Tribune heb ik het RDW-kentekenbestand van 2008 uitgeplozen op deze auto's die geregistreerd stonden bij CTH-leden. Het blijkt dan dat er enkele tientallen niet een actuele APK hebben en dus niet de weg op kunnen.

Eigenlijk toch 'zonde'. Uit eigen ervaring weet ik dat het je aan moed kan ontbreken om (weer) aan de gang te gaan, of, dat je tegen een probleem aangelopen kunt zijn waar je zo (nog) geen oplossing voor weet. Even een helpende hand kan je dan zo welkom wezen.

Nu is de doelstelling van onze vereniging om zoveel mogelijk van deze wagens op de weg te houden. Het ligt dus voor de hand om de middelen van onze club te gebruiken om elkaar daarbij behulpzaam te zijn. Dat kan verder gaan dan goede raad via dit forum. Het kan zomaar zijn dat er een behulpzaam iemand bij je in de buurt woont, zonder dat die het werk van je uit handen wil nemen.

Probeer hier eens een oproep!

Samen werkend

In de Triumph Tribune van augustus heb ik op pagina 28 dit onderwerp nog maar eens aangesneden. Het rij-seizen duurt niet zo lang meer en dan komen gedachten boven over mogelijke werkzaamheden aan onze auto.  Wanneer je elkander daar -over en weer- een handje bij kunt helpen, is dat heel stimulerend.

Dit forum is wellicht de plek om een contact te leggen.