South Lake Summer Classic Tour 2011

South Late Summer Classic Tour 2011

 

Op zondag 18 september 2011 organiseert regio Zuid de op één na laatste bokaalrit van 2011, inmiddels beter bekend als SLSCT.

We vieren dit jaar ons lustrum als organisator. Voor ons eens te meer een reden om een leuke rit uit te zetten en voldoende listen te bedenken voor de puzzelaars onder ons die strijden om de dagprijs en/of de bokaalbeker van CTH.

Wederom is Hendrikje van der Linde onze gastvrouw en ze maakt graag haar paardenwei leeg om deze (het liefst volledig) te vullen met enthousiaste berijders en markante bolides. Vanaf 10:00 uur is iedereen welkom en vanaf 11:00 uur zullen de eerste deelnemers op pad gestuurd worden. Er zal volgens de bol-pijl-methode gereden worden.

 

Het inschrijfgeld bedraagt € 7,50 per auto en kan bij de start voldaan worden. Hiervoor krijg je koffie/thee met wat lekkers en het routeboek. Vanzelfsprekend zijn ook andere klassiekers welkom. Niet CTH-leden betalen € 17,50 per auto.

Om zeker te zijn van een routeboek en in verband met de catering bij de ontvangst, verzoeken we je vriendelijk om je voor 12 september 2011 aan te melden. Dit kan door middel van een e-mail naar:  a.van.nisselrooij@onsmail.nl

Svp opgave van je naam, adres, woonplaats, e-mail, mobiel nummer, merk en type auto + kenteken (en eventueel CTH-lidnummer)).
Onderweg is een tussenstop voorzien waarbij gekozen kan worden vanaf een kleine kaart. Eigen lunchpakket kan ook genuttigd worden mits er een consumptie besteld wordt.

Tot zondag 18 september in Oostelbeers !

Siebe van der Linde en Andy van Nisselrooij

 
Adres:  Langereijt 20/A
5091 JR  Oost- West- en Middelbeers (naast manege Soethout)
Routebeschrijving: - A58, snelweg Eindhoven - Tilburg
- afrit 8 Oirschot  Middelbeers
- na de afrit volg de borden Middelbeers
- na ca. 1400 meter vindt u het huis aan de linkerzijde van de weg (hectometer-aanduiding  12,7 links voor de poort op het asfalt)