Alles over inloggen op de site

Het inloggen op de website www.triumph.nl.

Het CTH-Bestuur heeft besloten dat de meeste info op www.triumph.nl gewoon beschikbaar voor iedereen. Maar voor sommige delen moet extra ingelogd worden, bijv. voor het meedoen in het Forum of het opgeven van een advertentie. Daarnaast heeft de ALV besloten specifieke informatie voor leden extra te beveiligen. Hiervoor is de combinatie van het lidnummer en postcode gekozen.

Hoe werkt het nu als je voor het eerst op de site komt:

Je maakt een account aan via “create new account” in de linker kolom. Een naam kun je zelf kiezen, het email-adres moet een geldig email-adres zijn.  Naar dat mailadres wordt namelijk een bevestigingsmail gestuurd van het aanmelden. In deze mail staat een link en na het klikken op de meegestuurde link kun je inloggen. Er wordt een wachtwoord meegestuurd dat naar behoefte gewijzigd kan worden. Als je in het vervolg wat wil schrijven in het Forum of je wilt een advertentie voor de markt opgeven of je wilt het register of het archief nakijken, dan moet je inloggen met de gekozen naam en wachtwoord.

Voor het tweede deel, specifiek voor leden, kies je, nadat je bent ingelogd, de menu-optie “Startpagina CTH-leden” in de linker kolom en voer je in die pagina jouw lidnummer en postcode in. Dan komen twee extra optie beschikbaar nl Register en Archief.

Veel succes en leesplezier.
Lukt het niet, geef dan even een seintje naar webmaster@triumph.nl