Bedrading Spitfire MkIII laten vervangen

Onlangs ben ik in het bezit gekomen van een Spitfire Mk3 uit 68, het is verder een mooi exemplaar, maar heeft enkele gebreken.

Een van de gebreken is de bedrading. Afwisselend doen de verschillende knipperlichten het niet en ook de dashboardverlichting wil nogal eens haperen. Bovendien doet sinds kort ook het benzineklokje het niet meer.

Ik heb zelf totaal geen verstand van techniek en vroeg me af of iemand tips heeft voor een adresje waar ik de bedrading van mijn Spitfire kan laten vervangen (liefst in de buurt van mijn woonplaats Leiden) en/of een idee hoeveel dit ongeveer gaat kosten?

Mvg,

Jorrit Seinstra

bedrading vervangen

Even voorzichtig zijn. De haperingen die je opnoemt zitten samen op één zekering. Het ligt dus voor de hand dat er wat corrosie tussen het houdertje van de zekering en de zekering zelf zit. Als je tussen duim en wijsvinger die zekering een paar slagen rond draait kan het euvel over zijn.

Het voert dan wel wat ver om om reden van de hapering die je opnoemt maar meteen een nieuwe kabelboom te installeren. Een professional heeft daar toch wel een paar dagen werk aan, a raison van €€€.

Zoek contact met de registersecretaris van het Spitfire 4, Mk2 &Mk3 register. Die woont vlak bij jou in de buurt en kan je goede raad geven.