Locatie ALV goede keuze?

Als noorderling ben ik er wel aan gewend dat veel van de "landelijke" CTH activiteiten onder de lijn Amsterdam - Deventer plaatsvnden. Ik kan me een jaar herinneren dat ALLE bokaalritten daaronder zaten..... Dat is niet erg, want meedoen aan een rit blijft een eigen keuze en dat doe je als het past in je plannen.

Een ALV is echter eigenlijk een must voor clubleden vind ik. Als het even kan ben ik daar ook altijd geweest. Bij het inplannen van de ALV van 2011 viel mijn oog echter op een bijzonder detail. De ALV is niet in het vertrouwde Leersum! Ik geef toe: geen toplocatie, maar wel centraal gelegen en voor vrijwel iedereen binnen 2 uur bereikbaar. Dit jaar is de ALV kennelijk gekoppeld aan een leuk bedoelde activiteit op een voor mij bizar verre locatie.

Ik vind dat de club hiermee een hellend vlak opgaat. De ALV opleuken: prima. Maar dit is voor mij de ENIGE meeting waarvan ik verwacht dat die centraal in het land gehouden wordt. Wie is het met mij eens? Of oneens? Waarom?

alv

Ik woon vlak bij de boot naar Ameland en Eindhoven is voor mij inderdaad erg ver weg.

Eigenlijk moeten toch alle van het clubbestuur komende activiteiten centraal in het land komen, dan is dat voor mij al ver genoeg.

Aad.