Triumph Parts Day - Expo Houten 12 november 2017

 

Triumph Parts Day - Expo Houten - 12 november 2017
 

Op zondag 12 november 2017 is het weer zover:
de grootste Triumph onderdelen meeting van Nederland!

Deze dag wordt gezamenlijk georganiseerd door de samenwerkende Triumph-clubs in Nederland: Club Triumph Holland (CTH), Triumph Spitfire Club (TSC) en de Stag Club Nederland (SCN).

Vele bekende handelaren uit binnen- en buitenland zijn aanwezig, vaak met aantrekkelijke beursaanbiedingen. Ook kunnen particulieren voor een bescheiden standhuur op een eigen stand hun onderdelen verkopen. Maar dat kan ook voor schaalmodellen, reclameborden, posters, boeken, folders en noem maar op… Voor leden van de Triumph Clubs is deze standruimte zelfs gratis. Ook wordt een speciale Triumph Autohoek ingericht waar Triumph’s verkocht maar ook geshowd mogen worden.

Om van je overbodige spullen af te komen kan gebruik gemaakt worden van de succesvolle formule “bring & buy” waarbij de vorig jaar ingeslagen weg wordt vervolgd. Voor een kleine commissie kan men een of meerdere onderdelen op de “bring & buy” stand laten verkopen. De Triumph Parts Day is dus de uitgelezen plaats om voor leuke prijzen de ontbrekende onderdelen voor uw Triumph te scoren, maar ook overtollige te slijten.

Verder is er veel gereedschap, new old stock en gebruikte onderdelen en zijn er restauratiebedrijven aanwezig die ook (deel-)restauraties aan uw Triumph kunnen uitvoeren of natuurlijk het reguliere en groot onderhoud kunnen doen. Dit is prettig omdat er bij de huidige garagisten steeds minder kennis is van klassieke Triumph’s. Deze bedrijven zorgen ervoor dat u probleemloos van uw Triumph kunt genieten.

Maar het gaat natuurlijk niet alleen om onderdelen, het is ook een gezellige meeting waar je met elkaar kan praten en discussiëren over Triumphs of andere goede dingen in het leven. Er is gelegenheid om een drankje en een hapje te nemen op het terras van Vermaat Catering, of zelfs een heuse High Tea met clotted cream, lekkere verse broodjes of sandwiches. Dus ook als u niets nodig heeft, is een bezoek aan de Triumph Parts Day zeker de moeite waard!

Vanzelfsprekend zijn de clubshops aanwezig; ook voor eventuele technische support. Met zoveel techneuten bij elkaar blijft er geen probleem onopgelost.

De Triumph Parts Day wordt georganiseerd op een beursvoer van maar liefst 3.200 m2 bij Expo Houten, Meidoornkade 24, 3992 AE in Houten. Expo Houten is eenvoudig te bereiken via de A27, afslag Houten. Het Expo complex is met borden aangegeven en het parkeren is gratis.

De openingstijden zijn van 10.00 tot 16.00 uur. De entreeprijs is voor leden van een der Nederlandse Triumph clubs weer als vanouds € 5,00 p.p. en voor niet-leden € 10,00 p.p. Partners en kinderen van leden zijn GRATIS. Korting alleen op vertoon van een geldige lidmaatschapspas.

Standhouders kunnen zondagmorgen al vanaf 07.30 uur hun stand komen opbouwen. Net als vorig jaar mogen de handelaren met auto en aanhangers naar binnen en deze kunnen ook blijven staan. Dat scheelt een hoop gesjouw en gedoe.

Voor meer informatie over deelname als standhouder kunt u mailen met evenementen@triumph.nl of bel de landelijke evenementen coördinator Theo Ouborg 0031 (0) 653.290.563

  

Let op Leden die zelf een Stand willen hebben!

Dit jaar voor het eerst en voor alle samenwerkende clubleden. 

Leden die een stand willen hebben krijgen de eerste 16 M2 (4x4) GRATIS.. Willen jullie meer meters?   Dat kost dan voor ieder meter extra € 1,00 Dus een stand van 4x6 ( DxB) kost dan maar € 8,00.

Tafels en stoelen zijn uiteraard beschikbaar en worden budget neutraal doorgesluisd. Tafel kost maar €5,00 en een stoel slechts € 3,00 dus daarom moet je niet hiermee gaan slepen. Beter meer onderdelen in de auto of aanhanger leggen want die brengen geld op.

Maar er is haast geboden, meld je dus aan voordat het volgeboekt is en stuur een email naar evenementen@triumph.nl of vul het inschrijf formulier ( helemaal) voor leden in en verzeker jezelf van een mooi plekje.

Hieronder het leden inschrijf formulier als bijlage:

BijlageGrootte
LEDEN Inschrijf-formulier TPD 2017.doc1.73 MB