TR6 "Royal Blue"

Ik wil me hier even voorstellen (ik mis een hoofdstuk “Even Voorstellen” op dit forum. Misschien iets voor de toekomst?) . Ik ben Peter uit Woerden en ben nieuw op het Triumph gebied. Ik wilde altijd al een keer overstappen op een oldtimer en pas geleden heb ik de stap “gewaagd” en mijn Mazda MX-5 ingeruild voor een mooie Triumph TR6 uit 1969. Deze auto is in 2008 naar Nederland gehaald vanuit Californië. De auto heeft nauwelijks roest en zit nog in de originele “Royal Blue” lak. Alles is nog in originele staat (er is nooit aan gelast) en de auto heeft een mooie leren dakje. Ik heb allerlei papieren bij de auto waaronder de originele verkoopfactuur van 1970 (toen is de auto voor het eerst verkocht). Motor en versnellingsbak zijn gereviseerd en de motor auto loopt als een zonnetje.     

 

tr royal blue

Hi peter,

proficiat man, wat een mooie auto! dat lichtblauw van de binnenbekleding moet ik ff aan wennen maar is wel een mooi amerikaans accent! Carosserie ziet er echt goed uit, ook de naden etc.

Ik heb sinds maart mijn tr6 PI, zelfde kleur, ook super. Mooie kap van donkerblauw stof, ook wel iets voor jou als je deze eens in de toekomst moet/wil vervangen.

Hopelijk komen we elkaar 'ns tegen in de toekomst, bij een triumph en/of classic car-event. Dit weekend ga ik maar eens bij Schloss Dyck in Duitsland kijken, moet een soort super "Het Loo" zijn als ik 't zo op internet gezien heb.

Veel plezier met je TR en tot ziens,

vr groet,

 

fritzz