Sleuteldag in Someren 2011

 Wegens het succes van de aflevering van 2010 hebben Jan Willem Lamers en ik opnieuw een sleuteldag gepland, dit keer op zaterdag 16 april. Het adres is Kerkendijk 79, 5712 ET Someren.

We starten met koffie om een uur of 10. Ari Verhoeven heeft zich gemeld met vragen over een overdrive (hoe een overdrive werkt en hoe die gecontroleerd kan worden, en hoe dan dus gerepareerd). Verder zijn er nog geen zaken aangemeld, maar de praktijk van vorig jaar leerde dat er ter plekke nog van alles langskomt.  Als reserve kan ik nog onderdelen meenemen van mijTR6 die in restauratie is, zoals kruiskoppeling vervangen in aandrijfassen, Stromberg-carburateurs (vorig jaar naar SU’s gekeken),  calipers van nieuwe seals voorzien ed. En als dat nog niet genoeg is kunnen van mijn TR7 nog de schokdempers voor vervangen worden. We komen de dag wel door.  Het adres is Kerkendijk 79, 5712 ET Someren.
Voor degenen die vorig jaar deze dag gemist hebben:  de bedoeling is dat er problemen aan uw Triumph worden opgelost die dag, er kunnen twee auto’s gelijktijdig in behandeling worden genomen. Ook kunnen er theoretische verhandelingen gehouden worden om een probleem te analyseren. Specialisten voor het geven van aanwijzingen zijn er volop. “Zelf sleutelen” is het motto deze keer, gereedschap is voorhanden. Laat even via de mail (regio-zuid@triumph.nl) weten met welk probleem u van plan bent te komen.

m.vr.gr.

Koos