Hemelvaart-activiteiten 2011

Beste mede Triumphisten,

Ruud kan er geen genoeg van krijgen, maar dit jaar "in concurrentie met leden van de Morgan-club. De nieuwe passie van Ruud  ( de Morgan dus).

Bericht van Ruud:

We zijn nog niet volgeboekt  !! en deelname is alleen maar gegarandeerd nadat u zich heeft ingeschreven bij Familie van der Plas.
 Nieuwe ronde, nieuwe kansen, en daarom willen we onze tuin in het voorjaar van 2011 heel graag openstellen voor een ieder die het leuk lijkt om andere passionele Truimph/Morgan-rijders te ontmoeten en gezamenlijk gezellige dingen te ondernemen. Met name kamperen (met tent, oude of nieuwe caravan of wat dan ook), eten en drinken maakt een rit of uitje net even iets anders. Uiteraard zijn leden, van buiten de regio Zuid ook van harte welkom. Wij nodigen jullie van harte uit om je kampeer uitrusting in onze tuin op te zetten. Wij zorgen voor de benodigde sanitaire voorzieningen en een programma om deze korte hemelvaartsvakantie tot een geslaagd lang weekend te maken.

Iedereen die dat wil is vanaf donderdag welkom.  Deze dag kan men gebruiken om eerst de slaapplaats te regelen en kennis te maken met de andere deelnemers. De rest van de dag komen we wel door met bekijken van auto’s, geleuter over en gesleutel aan auto’s, de omgeving verkennen, uitwisseling van ideeën en ‘s avonds is er een leuke barbecue met een gezellig kampvuurtje na afloop.
Op de vrijdag gaan we een gezellig uitje organiseren in de regio. Je kan hier denken aan een partijtje boeren golf, maar elke andere tip is welkom. ’s Avonds kunnen we desgewenst gezamenlijk ergens een hapje gaan eten (wokken, Chineesje o.i.d.).

De zaterdag zal besteed worden aan een toer/ puzzel -rit. Ook mensen die niet komen kamperen, kunnen deelnemen aan de rit. De ontvangst voor de rit is om 10.00 uur en om 10.30 uur zal er gestart worden. De rit wordt uitgezet volgens het bol/pijl principe. Het wordt dus niet achter elkaar aan rijden maar ieder equipe zal terdege zijn route zelf moeten zoeken.

Het avondeten willen we dan weer gezamenlijk organiseren. De laatste avond komen we wellicht samen aan een kampvuurtje, muziek en een wijntje wel door om zondag als je lekker bent uitgeslapen weer richting huis te gaan met een ervaring en een aantal mooie herinneringen erbij, uitkijkend naar de volgende Morgan en of Truimph-bijeenkomst. Wij kijken er in elk geval nu al naar uit!

Graag vooraf opgeven (uiterste datum 1 Mei) want er is hooguit ruimte voor ca. 15 equipes achter in de boomgaard.
Kosten per equipe worden bepaald en vastgesteld nadat bekend is hoeveel deelnemers er zijn.

Ook deelname aan alleen de puzzelrit voor 1 Mei opgeven. We kunnen dan de benodigde routeboeken voorbereiden.
 
Ruud en Karin van der Plas
Mob: 0651009072  /tel: 0475494786  /adres: Langhaag 4, 6086 RE Neer / ruud.vanderplas@planet.nl

 

Op zaterdag is er een rit voor iedereen, laat u niet weerhouden hier aan mee te doen en snuif wat sfeer op van de camping.