Triumph Club Holland 2.0

 Hallo medeleden, al bladerend door de website valt mij op dat met name het forum weinig actief gebruikt wordt.

Zelf ben ik overigens ook geen goed voorbeeld aangezien mijn eigen Triumph project al weer geruime tijd stil staat omdat andere auto's mijn aandacht op eisen. Doordat ik besloten heb mijn dagelijkse Volvo XC70 te vervangen door een Volvo 145 is de ruimte/tijd die ik gereserveerd heb voor privé auto's ruim in gebruik. Deze auto wordt voorzien van een 2.8 6cylinder met 24 kleppen en 2 turbo's en de M90 5-bak. Voor deze auto ben ik ook lid geworden van de Volvo Klassieker Vereniging waar ik inmiddels wel mijn vordering van het project in het forum beschrijf. Als ik naar de Volvo club kijk moet ik constateren dat daar blijkbaar meer gebruik gemaakt wordt van het forum, regelmatige updates van interressante projecten zoals de restauratie en elektrificatie van de aandrijving van een Amazon Combi, ombouw van een Splitscreen katterug naar cabrio etc. De club is ongetwijfeld groter v.w.b. het ledental maar er wordt binnen deze club toch ook genoeg gesleuteld?

Het helpt de minder begaafde sleutelaar op weg om ook zelf dingen aan zijn auto te gaan doen en om hulp te vragen als je er niet uit komt. Ook komt er meer inzicht wat er leeft onder de leden. Voor de Triumph Club Holland heb ik het idee dat de zaak wat aan het vergrijzen is, helaas doet mijn haarkleur daar driftig aan mee maar ik bedoel dat niet letterlijk maar figuurlijk. Leeftijd doet er niet toe maar meer aandacht voor afwijkende ideeën, minder op originaliteit gericht maar meer op de lol van het gebruik van de auto etc. helpt misschien ook om jongeren te interresseren voor het behoud van de Triumph's. Zijn er geen leden die een Triumph hebben voorzien van een injectie systeem met een programmeerbare ECU, lambda gestuurd of andere interresante veranderingen/verbeteringen? Dat worden niet de concours winnaars in de originaliteits klasse maar vergroten wel de diversiteit en aansluiting met hedendaagse techniek waar niks mis mee is volgens mij.

Ik zal proberen daar zelf ook wat actiever in de worden maar vraag mij of of er meer leden zijn die ideeën of de wens hebben om de club en website wat meer dynamiek te geven. Dit is uiteraard niet als kritiek bedoeld voor de mensen die al veel vrije tijd steken in de club, clubblad en website, waarvoor hulde!

Met vriendelijke groet, Peter Overmars.

Het helpt de minder begaafde

Het helpt de minder begaafde sleutelaar op weg om ook zelf dingen aan zijn auto te gaan doen en om hulp te vragen als je er niet uit hot slimming pants komt. Ook komt er meer inzicht wat er leeft onder de leden. Voor de Triumph Club Holland heb ik het idee dat de zaak wat aan het vergrijzen is, helaas doet mijn haarkleur daar driftig aan mee maar ik bedoel dat niet letterlijk maar figuurlijk. Leeftijd doet er niet toe maar meer aandacht voor afwijkende ideeën, minder op originaliteit gericht maar meer op de lol van het g