Jubileum-weekend

JUBILEUMWEEKEND 40 JAAR CLUB TRIUMPH HOLLAND / 21-22 MEI 2016

Onze club bestaat dit jaar 40 jaar. Club Triumph Holland werd in Lisse opgericht op 31 januari 1976 door de heren Andries Kuipers en Niko Dekkers†. In de 80-er en 90-er jaren groeide de club tot voorbij de 1.100 leden, waar we nu al weer enkele jaren een lichte krimp in het ledenaantal zien, maar met nog steeds zo’n 700 leden. De een meer actief dan de ander, maar dat is wat je binnen elke vereniging aantreft. Het zou leuk zijn om heleboel van die gezichten (en auto’s natuurlijk) weer eens bij elkaar te zien. Daarom organiseren we een jubileumweekend zodat we u zowel een programma op zaterdag als op zondag aanbieden. U bent hierdoor hopelijk in de gelegenheid om naar het centraal in het land gelegen Ermelo af te reizen en daar dit heuglijk feit met elkaar te vieren. U kunt zelf kiezen om op zaterdag, zondag of op beide dagen te komen. Hiernaast leest u meer over het programma. Vanuit de vijf CTH regio’s worden in ieder geval op zaterdag 21 mei aanrijroutes uitgezet, zodat u onderweg op een aantal vaste plaatsen in staat bent om aan te haken bij de groep uit uw regio. Daarover zult u later meer gaan lezen.

Als feestlocatie heeft de jubileumcommissie gekozen voor het landelijke Ermelo, wat vanuit zo’n beetje alle windstreken met circa 2 uur aan reistijd bereikbaar is. In het etablissement van Golden Tulip Heerlickheijd van Ermelo treffen we een ambiance die aan alle wensen voldoet, voor de parkeervoorzieningen –er worden veel Triumph’s verwacht-, de hotelfaciliteiten -slapen kan daar dus ook-, alsmede de horecavoorzieningen -het is immers feest!-. Op locatie heeft men goede prijsafspraken gemaakt om ons feest ook nog een beetje betaalbaar te houden.
Het hoogtepunt van het weekend zal de feestavond zijn op zaterdagavond, waarvoor het bestuur u graag met uw partner samen uitnodigt om in een ontspannen sfeer dit jubileum te vieren. Hapjes en drankjes worden namens de club verzorgd en uiteraard zal de live muziek niet ontbreken, om ook de voetjes van de vloer te kunnen laten gaan. Voorafgaand maar ook aansluitend aan de feestavond is er een vol programma, waar u naar eigen keuze zelf uw deelname bepaalt.

Belangrijk hierbij is dat uw inschrijving (én betaling) vóór 1 mei 2016 door onze penningmeester is ontvangen. Het inschrijfformulier voor het jubileumweekend kunt u vanaf onze website downloaden (onderaan deze pagina). Beschikt u niet over internet dan kunt u het formulier opvragen bij onze penningmeester, mevrouw Maja Zuurmond, bereikbaar op 06-53644016 (svp na 19.00 uur).

Dichtbij de Veluwe is het hotel een mooie uitvalsbasis voor de prachtige omgeving, zodat we op zondag de jubileum (bokaal) rit van daaruit gaan rijden. De bokaalrit zal in tenminste twee klassen worden aangeboden, enerzijds in de recreatieklasse (geen wedstrijdelement) en anderzijds als de gebruikelijke tourklasse (bolletje-pijltje met opgaven). Hierdoor bent u zowel als recreatieve deelnemer maar ook als gevorderde rijder in staat dezelfde rit te rijden. Of de jubileumrit ook in de sportklasse (diverse kaartleessystemen) zal worden aangeboden, was bij het ter perse gaan van dit magazine nog niet bekend. Maar daarover volgt mogelijk later meer. De jubileumcommissie werkt -as we speak- nog hard aan het aantrekkelijke totaalprogramma. Met u samen hopen we een fantastische herinnering aan dit weekend over te houden.

M.b.t. het inschrijfformulier:

 - U kunt het formulier het beste op een computer invullen (de .docx-versie). Sla het  hierna op met uw eigen naam als toevoeging aan de bestandsnaam. Stuur  het formulier vervolgens als bijlage per mail naar penningmeester@triumph.nl.
 - Vergeet niet tegelijk uw betaling te verrichten; pas dan is uw  inschrijving compleet. U zult daarna een bericht van inschrijving ontvangen.

Wij kunnen een goede werking op een tablet of smartphone niet garanderen.  Lukt het niet om het formulier op uw computer in te vullen? Sla het  formulier dan eerst op. Dit doet u door met de rechtermuisknop op de  link van het formulier te klikken en te kiezen voor 'Doel opslaan' (deze term kan per browser anders zijn).

Als het bovenstaande helemaal niet lukt, kan altijd nog de (niet invulbare) pdf versie ge-download. worden, daarna geprint en handmatig ingevuld.

BijlageGrootte
INSCHRIJFFORMULIER CTH Jubileum weekend.docx25.91 KB
INSCHRIJFFORMULIER CTH Jubileum weekend.pdf63.18 KB