uitnodiging voor British Car Festival 2009

 

Langs deze weg willen wij u en uw club laten weten dat wij in het weekend van 5-6-7 juni a.s. een British Car Festival organiseren in het landelijk gelegen Cromvoirt, een vijftal kilometers ten zuiden van ‘‘s-Hertogenbosch. Het festival zal in het teken staan van British cars en kitcars.
 
Wij gaan trachten er een aantal leuke dagen van te maken, met voor de vroege gasten op vrijdagavond een Meet en Greet met onder andere de leden van de Robin Hood Owners Club and Register ( RHOCaR ) club uit Engeland, welke hun toezegging al gedaan hebben.
 
Op zaterdag is er een markt en een evenemententerrein waar de auto’s centraal staan, met diverse leuke interactieve zaken zoals een speakercorner, een workshop auto-elektronica, een filmtent en nog diverse andere leuke dingen. Deze markt is een uitgelezen plek om als club vol trots de wagens van de leden te tonen, tevens is er de mogelijkheid om de club te promoten.
We hebben allerlei faciliteiten ter beschikking, zie daarvoor de bijlage.
 
Op zaterdagavond is er een barbecue en een feestavond georganiseerd.
 
Op zondag is er een schitterende rally door de regio uitgezet.
 
Uiteraard hebben wij gezorgd voor overnachtingsmogelijkheden. Dit betreft vooral campingplaatsen, maar ook een hotel of B&B overnachtingen kunnen wij voor u regelen.
 
Het gehele festival is in samenwerking tussen Café Restaurant De Vondst in Cromvoirt en Mi Corazon organisatiebureau.
 
Voor meer informatie over het programma, de gehele weekend- of deelarrangementen of reserveringen, kunt u onze website  www.britishcarfestival.nl  bezoeken.
 
De site is under construction, maar zal steeds onderhouden en aangepast worden aan de ontwikkelingen tot aan het evenement zelf op 5-6-7 juni a.s.
 
 
Wij hopen u en uw club op ons festival te mogen begroeten.
 
Met vriendelijke groet,
 
organistatielid British Car Festival,
 
Dennis Schaap