Classic Autosport Revival op Midland Cricuit Lelystad

Geachte liefhebbers en eigenaren van klassieke Triumph’s

Op 30 mei 2015 wordt voor de eerste maal het evenement Classic Autosport Revival gehouden.
De dag is open voor deelnemers in bezit van een (race/rally) oldtimer tot +/- 1978. Voor bijzondere auto’s met een jonger bouwjaar kan ontheffing verkregen worden via de organisatie. Hiervoor graag even bellen of mailen.

Tijdens deze dag wordt er een slalom parcours uitgezet. Tussendoor worden nog enkele rondes op de 600 meter oval gereden door de lange baan auto’s zoals o.a. de Formule Vee klasse en overige monoposto’s. Het doel is om in een gezellige setting verhalen uit te wisselen en met oldtimers te rijden op een klein circuit. Voor dit eerste evenement is gekozen voor het Midland Circuit Lelystad. Deze
locatie beschikt over alle benodigde faciliteiten.

Deze dag is met name geschikt voor eigenaren van klassieke racewagens, die de drempel naar een groot circuit te groot vinden of bang zijn voor schade. Bij de Stichting CAR staat de gezelligheid en respect voor elkaars bezit voorop. Op het circuit is geen wedstrijd element aanwezig tijdens de trainingen. Aan het einde van de dag zullen er enkele rondes geklokt worden voor die deelnemers die graag een tijd neer willen zetten, om wat te vergelijken te hebben met elkaar. Het raken van de kegels, of een of meerdere wielen buiten de baan, zal echter streng bestraft worden door extra tijd, strak rijden brengt je dus eerder naar de dagzege.

De inschrijvingen worden binnenkort geopend en lopen via de mail of onze website www.classicautosportrevival.nl
Bij deelname zetten we ook een foto van de auto op onze website zodat deze nog wat extra aandacht krijgt.

Op 30 mei 2015 is het ook mogelijk een bezoek te brengen aan het modelbouwcircuit van MRM en de kartbaan van Kartcentrum Lelystad. Tevens is het vliegveld Lelystad en het Aviodrome gelegen in de directe omgeving. Dus ook voor kinderen, bezoekers en begeleiders is er van alles te doen.

Voor de kosten hoef je het niet te laten. Voor € 45,00 ben je een hele dag onder de pannen met gelijkgezinden en krijg je maximaal de tijd om op het circuit te kunnen rijden.

Tot 30 mei 2015 op Midland Circuit Lelystad !!

Het bestuur van Stichting Classic Autosport Revival