Framenummers

 Hallo

Ik zou graag wat informatie hebben over het op kenteken zetten van mij uit amerka geimporteerde tr6 die nog op kenteken gezet moet worden. Is er iemand die hier ervaring mee heeft?

Voor zover ik weet via internet en andere bronnen hebben alleen de carosserie , de motor de versnellingsbak en de achteras fabrieks af een identificatienummer, het draagframe echter niet. Klopt deze informatie en hoe werkt dat precies bij de rdw, gaan die wel het VIC nummer inslaan?

Het zoe prettig zijn om hier iets meer over te weten te komen

alvast bedankt

bert koop

 

 

 

 

kenteken keuring etc.

 Ik weet niet of er veiligheidsriemen in de TR6 zitten en wat het bouwjaar van de auto is.

Officieel dienen er avanf bouwjaar 31-12-1970 gordels in te zitten, maar als ze er niet inzitten bij het aanbieden bij keuring wordt er normaliter een aantekening in het kentekenregister gemaakt dat e.e.a. niet verplicht is,

Vroeger werd dat op het kenteken vermeld, maar sinds het creditcard formaat kenteken bewijs past dat er niet neer op en staat het in de administratie vermeld.

Voor de zekerheid even melden bij het aanbiedeen bij de keuring.

mvg Kees van Schuppen

PS het chassisnummer staat normaliter bij een TR6 op rechter chassisbalk 40 cm achter de vooras.                               De Amerikaanse TR6 heeft geen ingeslagen nummer maar meestal een alu. plaatje aan de binnenzijde van het            raamframe  aan de bestuurders zijde.

Frame nr

hallo Bert.

als je geen chassis nr kan vinden op het chassis dan moet er een nieuw nr in geslagen worden.
als het goed is heb je bij de auto een identificatie nr gekregen toen je de auto uit Amerika gehaald heb.
dat staat op de auto papieren. in het buitenland mag het nr in de carrosserie geslagen zijn in Nederland moet het chassis staan ik dacht rechter voor balk
als je dat hebt dan een afspraak maken via internet bij de R D W je kan het beste een tijd afspreken .
je hoeft dan niet zolang te wachten.je kan ook een een dags kenteken aan vragen dan kan je er met de tr 6 naar toe rijden.
vertel er bij dat het chassis nr in geslagen moet worden dan voorkom je teleurstelling dat je weer een nieuwe afspraak moet maken.
dus een afspraak maken voor een kenteken keuring met vermelding dat er een nieuw chassis nr in geslagen moet worden.
zorg dat alles werkt .dat voorkomt teleurstelling .
vraag even bij de tr club waar het chassis nr hoort te staan.

gr Clemens