stromberg carburateur tr6

 een van de stromberg carburateurs in mijn tr6 staat snel droog. Wat is eigenlijk de functie van de olie die moet worden toegevoegd en wat kan de oorzaak zijn van het  "droog "staan. hoe zou je dat kunnen verhelpen?

Much appreciated such a great

Much appreciated such a great amount for sharing this amazing data! I am anticipating see more postsby you! matka

Fascinating theme for an

Fascinating theme for an online journal. I have been scanning the Internet for the sake of entertainment and happened upon your site. Impressive post. Much appreciated a ton for sharing your insight! It is extraordinary to see that a few individuals still invest an exertion into dealing with their sites. I'll make sure to return again genuine soon. private detective in Singapore

stromberg carb

Maastricht. Ja, dan ben je wellicht het snelst geholpen wanneer je contact zoekt met Cai de Jong. Hij woont in Maastricht, maar heeft zijn bedrijf in 4670 Blegny, rue Troisfontaine 71. Zijn mailadres is  dyngo@skynet.be.

Laat je even weten of het gelukt is?

droge carb.

Samen met een kennis ben ik er toch maar zelf aan begonnen. Twee weten en kunnen altijd meer dan een.
De o-ringetjes heb ik weten te bemachtigen in Riemst(belgie) bij Philips Classics. Kostten de kop niet:€ 3,80 voor twee .We hebben meteen de andere ook "behandeld".
Alles bij alles viel het toch wel mee, dank zij het zeer duidelijke artikel.
Vreemd is dat noch Haynes, noch werkplaats handboek op de kwestie ingaan, terwijl met onze oudere auto's dit toch wel vaker moet voor komen.
De olie verdwijnt nu niet meer en de motor loopt rustiger.
Nogmaals mijn dank.

rubbertje

Dat hebben jullie dan toch maar mooi gedaan! Eervolle vermelding. Met recht mag je trots zijn dat je voor deze 'moeilijkheid' niet bent teruggedeinsd.

droge carburateur

Dank voor uitleg en artikel. Zie me dat niet zo in 1,2,3 doen .Graag adres van deskundige hulp uit omstreken. Ik woon in maastricht.

droogstand dashpot

Wanneer je de volgende URL opzoekt, kan je er alles over lezen:

http://www.bowtie6.com/other/zenith-stromberg-carburetter-repair/

Het gaat dus om een rubber ringetje wat verteerd is. Dat moet je vervangen. Wanneer je het graag aan een 'deskundige' overlaat, geef dan aan waar je woont, dan kan ik een practisch adres aangeven, wellicht.

De olie dient om het op- en neergaan van de demper te vertragen, zodat de motor niet over-actief reageert op wisselingen in de diepte van het vacuum in het inlaattraject ten gevolge van wijzigingen in de stand van het gaspedaal. Zo functioneert de carburateur tenminste als een 'constant vacuum' apparaat, waarbij de toevoer van benzine in de inlaat luchtstroom steeds in de buurt van de ideale mengverhouding blijft.

Verneem graag het resultaat van je actie.