stromberg carburateur tr6

 een van de stromberg carburateurs in mijn tr6 staat snel droog. Wat is eigenlijk de functie van de olie die moet worden toegevoegd en wat kan de oorzaak zijn van het  "droog "staan. hoe zou je dat kunnen verhelpen?

Oh my goodness! an incredible

Oh my goodness! an incredible article dude. Thanks Nevertheless I am experiencing subject with ur rss . Don’t know why Unable to subscribe to it. Is there anybody getting equivalent rss downside? Anyone who knows kindly respond. Thnkx 123movies

heart attack is very common

heart attack is very common these days, it is because of a high fat diet and lack of exercise. gusto

my family would always like

my family would always like to go on ski holidays because it is very enjoyable, Palmetto FL Outdoor Kitchens

seo

You are a very persuasive writer. I can see this in your article. You have a way of writing compelling information that sparks much interest. 123movies

hair restoration should be

hair restoration should be more natural in the years to come because of stem cell research** Read more

stromberg carb

Maastricht. Ja, dan ben je wellicht het snelst geholpen wanneer je contact zoekt met Cai de Jong. Hij woont in Maastricht, maar heeft zijn bedrijf in 4670 Blegny, rue Troisfontaine 71. Zijn mailadres is  dyngo@skynet.be.

Laat je even weten of het gelukt is?

droge carb.

Samen met een kennis ben ik er toch maar zelf aan begonnen. Twee weten en kunnen altijd meer dan een.
De o-ringetjes heb ik weten te bemachtigen in Riemst(belgie) bij Philips Classics. Kostten de kop niet:€ 3,80 voor twee .We hebben meteen de andere ook "behandeld".
Alles bij alles viel het toch wel mee, dank zij het zeer duidelijke artikel.
Vreemd is dat noch Haynes, noch werkplaats handboek op de kwestie ingaan, terwijl met onze oudere auto's dit toch wel vaker moet voor komen.
De olie verdwijnt nu niet meer en de motor loopt rustiger.
Nogmaals mijn dank.

rubbertje

Dat hebben jullie dan toch maar mooi gedaan! Eervolle vermelding. Met recht mag je trots zijn dat je voor deze 'moeilijkheid' niet bent teruggedeinsd.

droge carburateur

Dank voor uitleg en artikel. Zie me dat niet zo in 1,2,3 doen .Graag adres van deskundige hulp uit omstreken. Ik woon in maastricht.

droogstand dashpot

Wanneer je de volgende URL opzoekt, kan je er alles over lezen:

http://www.bowtie6.com/other/zenith-stromberg-carburetter-repair/

Het gaat dus om een rubber ringetje wat verteerd is. Dat moet je vervangen. Wanneer je het graag aan een 'deskundige' overlaat, geef dan aan waar je woont, dan kan ik een practisch adres aangeven, wellicht.

De olie dient om het op- en neergaan van de demper te vertragen, zodat de motor niet over-actief reageert op wisselingen in de diepte van het vacuum in het inlaattraject ten gevolge van wijzigingen in de stand van het gaspedaal. Zo functioneert de carburateur tenminste als een 'constant vacuum' apparaat, waarbij de toevoer van benzine in de inlaat luchtstroom steeds in de buurt van de ideale mengverhouding blijft.

Verneem graag het resultaat van je actie.