Aanschaf TR6

Hallo Triumph liefhebbers,

Ik ben van plan binnenkort een TR6 aan te schaffen. Heb meerdere leuke modellen op het oog. Ik wil echter graag voor aanschaf een aankoopkeuring laten uitvoeren (dus geen taxatie......). 

Waar kan ik het beste terecht voor een goede gedegen aankoopkeuring waarbij Motor, versnellingsbak, bodijwerk en ophanging goed gecheckt worden? Graag zou ik willen weten welke werkzaamheden te verwachten zijn op korte termijn en in welke toestand de auto zich werkelijk bevindt.

Groet en alvast dank voor jullie hulp

Ibie

aanschaf TR6

 Beste Ibie, als je er de tijd voor wil nemen dan moet je maar even bij mij langs komen. Er staat bij mij momenteel een TR6 waar je als voorbeeld naar kan kijken terwijl ik je dan op de diverse punten kan wijzen. Je ziet dan waar je op moet letten aan de hand van een auto in plaats van alleen een verbaal verhaal.                                                                 Bel me anders even Kees van Schuppen 0651595219  Tevens wil ik best met je mee gaan als je naar een TR6 gaat kijken voor een eventuele aanschaf, dat heb ik reeds meerdere malen gedaan voor aspirant kopers. mvg Kees 

aankoopkeuring

Sinds jaar en dag is daarvoor hét aangewezen adres de ANWB. Een paar weken terug nog kocht mijn schoonzoon een gebruikte Mazda 3 en liet hem keuren. Kostte € 166,- -meen ik me te herinneren- en de wagen werd uitgebreid op alle gebruiksaspecten beoordeeld. Keurig rapport erbij.

Je kunt daarvoor terecht in Utrecht of Den Haag. Een afspraak is op korte termijn mogelijk. Zo krijg je de grootst mogelijke zekerheid over de staat van het voertuig.

Als alternatief kan je Cees van Schuppen vragen in Hank om de auto te beoordelen. Hij kent de TR door en door en is beslist oordeelkundig.

Verstandig van je dat je een ander naar de auto laat kijken, zodat je niet jezelf verkijkt op iets moois wat achteraf een tegenvaller met zich meebrengt.