Cilinderkop revisie

Mijn Tr6 heeft een cilinderkop revisie nodig, lekkende kleppen en overmatig olie verbruik. Heeft iemand ervaring met een dergelijke reparatie betreffende de kosten.

Wie kan mij een goed revisie bedrijf adviseren welke de kop kan reviseren tegen een nette prijs, of kent iemand een vakman dit vaker dit soort revisies uitvoert op zaterdag of in de avond uren,  natuurlijk tegen betaling.

Hoor graag uw reactie.

mvg. Hennie Peters.

cilinderkop revisie

Hennie, zo'n adres vind je natuurlijk het gemakkelijkst wanneer je te rade gaat bij een van de ons bekende bedrijven. Die hebben vrijwel allemaal hun adressen voor zulke werkzaamheden en ervaringen met het werk wat die afleveren. Wanneer je niet bij een echt bedrijf te rade wilt gaan, bel dan met Kees van Schuppen in Hank. 0162 403849. Hij is een gepensioneerde die zich intensief bezig houdt met het opknappen van Triumph's, met name TR. Hij kan je ongetwijfeld een handvol adressen opnoemen en met je van gedachten wisselen wie je op grond van jouw wensen het best kunt benaderen. Als je nu belt, heb je waarschijnlijk direct contact met Kees.