Surrey top TR 6

Ik vroeg me af of een Surrey top ook op een TR 6 past ?
Waarom wel/niet ?

Wanneer je een krijtstreepje

Wanneer je een krijtstreepje op de krukaspoelie zet en je neemt een aangesloten stroboskooplamp die je daarop richt, moet je kunnen horen of de lsat exam rammel die je hoort hettoerental van de krukas volgt , of, half zo frequent is = nokkenas snelheid. Wanneer de rammel een kwart zo snel is, komt mcat exam het geluid van één van de kleppen.Ik sprak zaterdag nog iemand die ook een rammel hoorde. Hij was zo ver dat zijn veronderstelling heel sterk was dat het ging om de voorste nokkenas lagering. De nokkenas zit blootweg in het gietijzer van het motorblok gelagerd. Omdat dit gietijzer zacht is en de nokkenas toch flink kracht moet zetten bij het lichten van een klep, kan daar mft exam makkelijk ruimte ontstaan en als het eenmaal zover is dat de nokkenas in de lagering kan gaan 'springen', dan wordt de ruimte snel groter.Controleer ook even hoeveel de speling vande nokkenas in de lengte is. Achter het distributie deksel zit de naplex exam afstelmogelijkheid voor de axiale speling. Is die speling te groot, dan kan de nokkenas voor- en achteruit schuiven met een rammelend geluid.

TR6 / Surrey

Navraag tijdens de 'drivers session' van regio-midden gisteravond levert het volgende op:
De 'tub' van de TR 4 en 5 zijn hetzelfde als van de TR 6. Alleen de neus en het achtereind van de wagens verschilt.
Een Surrey past dus!
Maar; de afdekplaat bovenop de voorruit-omranding is verschillend bij de 6. Dat kanje oplossen door een afdekrand van een 4 of 5 erop te monteren, zodat het insteekrandje van het 'soft' dekje van de surrey goed afsluit op de voorruitrand.
Heb je een metalen 'dek' bij de surrey dan sluit die ook goed aan bij de afdekplaat van een 4 of 5.
Volgens zeggen, moet het dus geen 'onbegonnen' werk zijn om het pasend te krijgen.

Surrey top tr 6

Oke bedankt ,hier heb ik iets aan.
Nu nog een surrey top op de kop tikken voor een vriendenprijs ????

surrey top TR6

Heb zelf een surrey top op mijn TR6 al meerdere jaren. Past goed. Alleen zoals vorig commentaar de voorruit rand moet van een TR4/5 zijn.

Wat wel een probleem voor jou zal zijn, is een originele surrey top vinden, en dan nog aan een vriendenprijs.

Tegenwoordig zijn er heel veel zoekers en heel weinig aanbod. Bepaalde liefhebbers zijn bereid tot € 2000 euro to betalen voor een surrey in goede staat. Maar je moet het eerst vinden.

Van de andere kant weet ik dat ze de surrey ook in polyester namaken, maar ik weet niet wie ze (nieuw) verkoopt. Ze zijn ook te soepel.