Anti-rollbar TR4A IRS

Ben op zoek naar iemand met ervaring met de montage van een anti-rollbar (stabilisatorstang). Graag tips waar op te letten, moet er geboord worden of zijn er al bevestigingspunten etc.

What web hosting service are

What web hosting service are you signed up with? I'm currently using Yahoo's services but am looking for a cheaper option.

Wanneer je een krijtstreepje

Wanneer je een krijtstreepje op de krukaspoelie zet en je neemt een aangesloten cscs exam stroboskooplamp die je daarop richt, moet je kunnen horen of de rammel die je hoort hettoerental van de krukas volgt , of, half zo frequent is = nokkenas snelheid. Wanneer de rammel een kwart zo snel is, komt cset exam het geluid van één van de kleppen.Ik sprak zaterdag nog iemand die ook een rammel hoorde. Hij was zo ver dat zijn veronderstelling heel sterk was dat het ging om de voorste nokkenas lagering. De nokkenas zit blootweg in het gietijzer van het motorblok gelagerd. Omdat dit gietijzer zacht is en de nokkenas toch fcat exam flink kracht moet zetten bij het lichten van een klep, kan daar makkelijk ruimte ontstaan en als het eenmaal zover is dat de nokkenas in de lagering kan gaan 'springen', dan wordt de ruimte snel groter.Controleer ook even hoeveel de speling vande nokkenas in de lengte is. Achter het distributie deksel zit de ftce exam afstelmogelijkheid voor de axiale speling. Is die speling te groot, dan kan de nokkenas voor- en achteruit schuiven met een rammelend geluid.

Bedoel je vóór, of achter, of

Bedoel je vóór, of achter, of beide?
In de tekeningen of tekst van het werkplaats handboek vind ik er niks over.
Is het ooit een accessoire geweest?

Hi Peter, Ik heb vorig jaar

Hi Peter,

Ik heb vorig jaar een antirollbar gemonteerd op mijn 4airs. Daarvoor kun je een rollbar kopen voor een TR6.Bij Moss is dat de kit  TT3282. Je hebt ook wel de sump guard van de TR6 nodig, anders past het geheel niet. Hierin moet je de gaten boren voor de U bouten. Even een avondje op je rug en het geheel zit eronder. Gevolg is wel dat je auto wat minder vrije ruimte aan de onderkant overhoudt en je de drempels in ons land nog minder zult gaan waarderen. Achter heb ik hem nog niet gemonteerd.

groeten en succes

maarten