Modellen inleiding

Club Triumph Holland omvat alle modellen van de merken Standard en Triumph en de auto’s die met techniek van een van deze merken zijn gebouwd. Om de populatie van de verschillende modellen in kaart te brengen zijn er registersecretarissen. Naast het registreren kunnen zij u veelal van dienst zijn met informatie over specifieke eigenschappen, aandachtspunten, techniek en uitvoeringsdetails. Ook kunnen zij u in contact brengen met een technisch specialist.
Nog niet alle typen zijn vertegenwoordigd; voor sommige zijn we nog op zoek naar een registersecretaris.

U kunt uw auto aanmelden bij een register door invullen van dit formulier en dit te sturen naar de betreffende registersecretaris van Club Triumph Holland. Hij of zij neemt dan contact met u op! Een auto die wordt opgenomen in een van de registers ontvangt een bewijs van registratie dat bij wisseling van eigenaar met het kenteken kan worden overgedragen. Zo blijft volgen van de geschiedenis in principe mogelijk. De opname in een register geschiedt geheel vrijwillig, is kosteloos, verplicht tot niets en is niet afhankelijk van het lidmaatschap van Club Triumph Holland. De verstrekte gegevens zijn alleen voor intern gebruik binnen Club Triumph Holland en worden niet voor commerciële doelen aan derden ter beschikking gesteld.

Er zijn registers voor verschillende typen Standard en Triumph: vanaf de Pre 1940 auto's tot en met de Acclaim. Ook voor Miniatuurmodellen en Race&Rally is er een register! Niet alle registers onderhouden op dit moment al een eigen pagina op de site. In de modellen sectie is wel zoveel mogelijk over elk model iets geschreven. Interessante verhalen zijn altijd welkom bij de registersecretarissen.

De registers worden beheerd door een aantal enthousiaste vrijwilligers binnen de club. Deze registerhouders schrijven met enige regelmaat artikelen in het clubmagazine “Triumph Tribune”. Op deze manier worden alle clubleden op de hoogte gehouden van de inhoud van het register, worden algemene vragen beantwoord en worden interessante onderwerpen behandeld. Via de pagina’s op de clubsite kunnen alle registersecretarissen actuele informatie over hun model kwijt.