Welkom bij Club Triumph Holland

Voor élke Triumph…

Club Triumph Holland (CTH) omarmt alle modellen van het merk Triumph. Van de vroege vooroorlogse modellen via de TR-serie en Saloons naar de laatst geproduceerde Acclaims. Maar ook auto’s gebouwd met Triumph techniek zoals bijvoorbeeld Spartan of Swallow Doretti zijn van harte welkom.

Ook voor Standard…

Standard is onlosmakelijk met de historie van Triumph verbonden en krijgt daarom een plekje binnen CTH.  Er zijn verschillende exemplaren binnen de club actief en regelmatig te bewonderen.

Voor iedereen…

Het bezit van een auto is geen voorwaarde,  interesse en liefhebberij zijn ruim voldoende. Bezit u  een restauratieproject of een zeldzame uitvoering in concoursconditie? Wellicht kunnen we een handje helpen. In elk geval genieten we graag van uw trotse bezit. U bent van harte welkom, jong en oud!

Een warm welkom…

CTH een club waar wederzijds respect, gezelligheid en interesse in de merken Triumph of Standard  centraal staan. Tijdens toerritten mag er natuurlijke sprake zijn van gezonde competitie maar evengoed wordt een helpende hand geboden als dit nodig mocht zijn.

Triumph rijden…. Gelijk heb je

 

inloggen

Facebook-
pagina
Facebook-
Forum